Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Ekstremni trening s elastičnom trakom

Elastična traka je moćno fitness oružje koje će, koristite li ju na pravi način, bez problema izgraditi svaku mišićnu skupinu na vašem tijelu. Ako ste je do sada s podsmjehom zanemarivali dok je u kutu skupljala prašinu, vrijeme je da otvorite oči i shvatite kako se veliki mišići i hrpa dobre zabave zaista kriju u ovom naizgled „običnom komadu gume“.

Osim toga nemoguće joj je ne priznati jednu ogromnu prednost – možete je ponijeti bilo gdje. Osim kućnim treninga i treninga u prirodi elastična traka će vas držati u top formi i na godišnjem odmoru i na poslovnom putu. Čak i u pretrpanoj teretani njome možete vježbati na maloj površini, a da vam to uopće ne smeta.

Elastična će vas traka dakle:

  • ojačati
  • definirati
  • oduševiti😊

Sve iz razloga što ovaj, naizgled nevin i bezopasan, fitness rekvizit prilikom rastezanja oslobađa ogroman otpor kojem se niste nadali i koji sada morate savladat. A taj otpor može varirati od 1 kg pa do gotovo 100 kg i ostavlja ogroman napredak koji će popuniti vaši mišići. I sve to uz puno manji rizik od bilo kakvih ozljeda i mogućnost biranja između treninga više mišićnih skupa odjednom ili izoliranja jedne mišićne skupine i rada samo na njoj.

Sada kad znate zašto ih trebate donosimo ideju za trening s elastičnom trakom za one najhrabrije! Ne zaboravite se dobro zagrijati i rastegnuti prije nego što pokušate rastegnuti ovu fitness ljepoticu koja će vas uskoro pretvoriti u fitness zvijer!

 

Trening

 

Prsa:

 

Core:

 

Noge:

 

Ruke:

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se