Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Uvjeti korištenja

Korištenjem internetske stranice BUILDING-BODY.COM smatra se da ste kao njezin korisnik u potpunosti upoznati i suglasni s navedenim Uvjetima korištenja stranice.

Izdavač stranice BUILDING-BODY.COM je Polleo Adria d.o.o.

Stranica BUILDING-BODY.COM sadržaj objavljuje u dobroj namjeri te njihova svrha nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda, kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Izdavač Polleo Adria d.o.o. se odriče svake odgovornosti, koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ili zloupotrebu sadržaja ove web stranice.

Izdavač se izričito ograđuje u svakom smislu od sadržaja materijala na internet stranicama trećih strana, a na koje bi se moglo pristupiti s internetske stranice BUILDING-BODY:COM. U slučaju da korisnik pristupiti internet stranicama trećih strana, isti to čini isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva svako isključenje odgovornosti Polleo Adria d.o.o.

Korisnici ne smiju putem ovih internetskih stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava drugih, primjerice, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost itd., kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme.

Izdavač zadržava pravo izmjene ili ukidanja bilo kojeg od navedenih Uvjeta korištenja u svakom trenutku i bez prethodne obavijesti, pri čemu neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena.

BUILDING-BODY.COM se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja koji kreiraju korisnici foruma, sadržaja partnera, sadržaj oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice koje su ostavili posjetitelji ili autori. Cjelokupan sadržaj BUILDING-BODY.COM koristite na vlastitu odgovornost i BUILDING-BODY.COM ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja BUILDING-BODY.COM i oglašivača na i u okviru BUILDING-BODY.COM isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. BUILDING-BODY.COM ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Uvjeti prenošenja članaka

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na BUILDING-BODY.COM ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti, osim uz prethodno izričito i pisano odobrenje Izdavača.

Dozvoljeno je jedino prenošenje dijelova članaka isključivo do najviše 700 prenesenih znakova uz obavezno navođenje izvora prenesenih znakova kao i objave linka ka originalnom tekstu na BUILDING-BODY. U slučaju da netko objavi više od 700 znakova na svom portalu, blogu ili bilo kojem drugom zapisu, Polleo Adria DOO će tom fizičkom licu ili tvrtki dostaviti fakturu za neovlašteno korištenje teksta. Ovo se ne odnosi na partnere s kojima naše uredništvo ima izravne i pisane ugovore o korištenju naših tekstova.

Cjenik za neovlašteno korištenje članaka

Kategorija Cijena
SUPLEMENTI 7500,00 kuna + PDV
TRENING 7500,00 kuna + PDV
FITNESS 7500,00 kuna + PDV
PREHRANA 7500,00 kuna + PDV
LIFESTYLE 7500,00 kuna + PDV
FORUM 4000,00 kuna + PDV

Zaštita privatnosti

Uredništvo BUILDING-BODY.COM poštuje privatnost svojih korisnika portala i foruma. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku, BUILDING-BODY.COM neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Uredništvo portala može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke uredništvo portala koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao svoju uslugu dodatno usmjerio i prilagodio sadržaj publici koja ga posjećuje.

Uredništvo BUILDING-BODY.COM se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

Politika privatnosti i kolačići

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na BUILDING-BODY.COM ne odražavaju stav uredništva, vlasnika kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije. Svaki prekršaj pravila komentiranja može rezultirati upozorenjem, brisanjem komentara ili kompletnom zabranom korištenja računa na BUILDING-BODY.COM. Redakcija i administratori foruma jedini su ovlašteni za interpretaciju pravila.

 1. Korisnički računi vlasništvo su Polleo Adria DOO i svaka zloporaba istih je kažnjiva.
 2. Svaki korisnik ima pravo registrirati i koristiti jedan korisnički račun. Višestruke registracije i korištenje više korisničkih računa mogu dovesti do zabrane svih korisničkih računa.
 3. Korisniku se pristup komentiranju na BUILDING-BODY.COM može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja.
 4. Administratori zadržavaju pravo cenzuriranja postova
 5. Strogo su zabranjeni govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili spolnoj osnovi i psovke.
 6. Strogo su zabranjene izravne prijetnje drugim korisnicima, subjektima novinarskih tesktova ili članovima redakcije. U pojedinim slučajevima su podložne i kaznenom progonu.
 7. Zabranjeno je postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, političkih, moralno upitnog i uvredljivog sadržaja.
 8. Striktno je zabranjena uporaba tzv. keyjeva, hackova, crackova ili drugog materijala ilegalne prirode, uključujući ilegalne stranice za download.
 9. Vrijeđanje drugih korisnika i/ili administratora te neprikladno izražavanje je kažnjivo.
 10. Pisanje velikim slovima smatra se vikanjem te se neće tolerirati, osim u slučaju kad se velika slova koriste za naglašavanje ili isticanje dijelova posta.
 11. Lažno predstavljanje ili izdavanje za člana redakcije može biti razlog za upozorenje i u ekstremnim slučajevima – trajnu zabranu uporabe korisničkog računa.
 12. Oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatnih informacija vezanih za tekst zabranjeno je na cijelom BUILDING-BODY.COM. Ukoliko ipak pravna ili fizička osoba ostavi link bez prethodne pisane dozvole od strane BUILDING-BODY.COM, redakcija BUILDING-BODY.COM smatra da se osoba koja se reklamira slaže s uvjetima oglašavanja po sljedećem cijeniku:
Kategorija Cijena
Tekst do 90 znakova bez linka 1200,00 kuna + PDV
Tekst preko 91 znakova bez linka 2200,00 kuna + PDV
Tekst do 90 znakova s linkom 2500,00 kuna + PDV
Tekst preko 91 znakova s linkom 7500,00 kuna + PDV

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se