Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

“Time-lapse” nevjerojatne transformacije u 3 mjeseca

Prije tri godine, YouTuber Hunter Hobbs objavio je time-lapse video koji prikazuje njegovu transformaciju tijekom 12 tjedana. Ovaj mladić koji je danas fitness trener slikao se svaki dan tijekom tri mjeseca, a za to se vrijeme posvetio teretani i provodio strogu dijetu. Zatim je slike spojio kao time-lapse video koji ga je proslavio.

Huntera je znatiželja pobudila da otkrije što će se zapravo dogoditi ako se potpuno posveti aktivnom stilu života u 12 tjedana. Mladić iz Normana u Oklahomi smršavio je 20 kilograma, a istovremeno je dobio i mišiće tijekom tri mjeseca.

U teretanu je išao pet do šest puta tjedno, trenirao je s utezima i svaki je trening završavao s 20-30 minuta laganog kardio treninga. I sam tvrdi da je to bilo prilično ekstremno, ali “još uvijek možete postići stvarni napredak čak i uz pomalo [manje ekstreman] raspored treninga i prehrane!”, izjavio je na YouTubeu.

Hobbs priznaje da je izazov bio eksperiment osmišljen kako bi vidio što će se dogoditi ako tri mjeseca zapravo ozbiljno shvati teretanu i svoju prehranu.

Ekstreman izazov

Video otkriva da ako se nečemu stvarno posvetite, možete postići nevjerojatne rezultate. Međutim, i sam Hobbs istaknuo je da to nije održivo za većinu ljudi. Hobbs, koji radi za uredski posao za tvrtku u naftno-plinskoj industriji, kaže da je najveći ključ njegove transformacije bila dosljednost i rješavanje posljedica sjedilačkog načina života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter Hobbs (@hunterhobbs)

Otkrio je da je jeo “prilično dosadnu dijetu” koja se sastojala od puno piletine, batata, salate, zobi i jaja. Pokušao je izbjeći bilo kakva slatka pića i alkohol, što nije bilo zabavno, ali zbog te umjerenosti postigao je impresivan rezultat.

Hunter Hobbs danas broji preko 30000 pretplatnika na YouTube-u i 60000 pratitelja na Instagramu, što mu je zagarantiralo uspješnu trenersku i influencersku karijeru.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se