Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Izgradite six-pack treningom za donje trbušne mišiće

Većina vježbača želi izgraditi savršeni six-pack prvenstveno zbog izgleda. Osim toga što utječu na izgled, trbušni mišići mogu smanjiti bol u leđima, popraviti posturu, te vam omogućiti bolju ravnotežu, funkcionalnu snagu i bolju izvedbu u sportu.

No mnogi na svom putu do savršeno isklesanih trbušnih mišića muku muče s masnoćom na donjem dijelu trbuha. Nažalost, izgradnja six-packa o kakvom ste sanjali ne postiže se samo konstantnom izvedbom trbušnjaka.

Tjelesna masnoća za početak je pokazatelj da imate višak kilograma. To znači da uz provođenje plana zdrave prehrane i kalorijski deficit trebate raditi kardio trening. Čak i uz sve to, trebat ćete trenirati i donje trbušne mišiće. Najbolji način za oblikovanje tih donjih trbušnih mišića su vježbe koje pokreću noge, fleksore kukova i donji dio trbuha. Takav trening zapravo je posljednji dio slagalice koji vam je potreban za ostvarenje željenog cilja.

U nastavku smo pripremili trening koji se sastoji upravo od takvih vježbi, a uz dovoljnu dozu kardio treninga i zdravu prehranu ne sumnjamo da će vam pomoći izgraditi zavidan six-pack. 😊

 

Trening:

 

Odradite 3 serije s 20 ponavljanja za svaku vježbu.

 

*kliknite na naziv vježbe za video

 

Vježbe:

Mountain climbers

Leg raise

Scissors

Dead bug

Reverse crunch

Bird dog crunch

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se