Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Vrhunac ljeta donosi dodatnih 10% na Summer Sale ponudu

Stigli smo do vrhunca ljetne sezone; temperature samo rastu, a s njima i vrući ljetni popusti u Polleo Sportu. Odjeća i obuća za trening vodećih svjetskih brendova specijaliziranih za trening kao što su Nike, Under Armour, Reebok i Mizuno čekaju vas u svim Polleo Sport poslovnicama i na webshopu s popustim do čak 50%.

 

 

Dodatnih 10% popusta na cijelu Summer Sale ponudu

Možda ste odlučili nakon godišnjeg odmora malo obnoviti svoju sportsku odjeću; tek se upuštate u fitness avanturu i trebate opremu u kojoj ćete uživati u svakom treningu; možda vama draga osoba ima rođendan i želite ju iznenaditi novim outfitom za trening i podržati njezin aktivan način života ili ste pak odlučili da je vrijeme za nešto novo u vašem životu i počinjete trčati pa vam trebaju odgovarajuće tenisice… Neovisno o tome zašto ste odlučili da je vrijeme za shopping, imamo sjajne vijesti za vas! Na sve artikle iz Summer Sale ponude sada dobivate dodatnih 10% popusta! Cijelu ponudu možete provjeriti OVDJE.

 

 

Nova sportska odjeća idealna je za uzbudljive avanture u prirodi u kojima možemo uživati tijekom ljeta. Preselite svoje trening u prirodu i otkrijte sve čari treninga na otvorenom, hodajte, trčite… Uz novu sportsku opremu sve će biti lakše i bolje! Volite li svjetlije boje i šarenilo ili ste ipak ljubitelj klasike pa birate svoju odjeću u crnoj i tamnoplavoj boji? Sigurni smo da ćete u Polleo Sportu pronaći nešto za sebe!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se