Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Učvrstite trbuh uz efikasan trening Emily Skye (VIDEO)

Trenerica i fitness model Emily Skye svojom je ljepotom i programima vježbanja privukla brojne obožavatelje. Lijepa Australka ima više od 2,5 milijuna pratitelja na Instagramu s kojima svakodnevno dijeli svoje životne navike. Njezina glavna misija je inspirirati druge da žive zdravije i aktivnije.

Emily je začetnica programa F.I.T. (Fitness Inspiration Transformation) koji korisnicima propisuje određeni režim vježbanja i prehrane koji je lako izvediv kod kuće.

Svatko tko nije naviknut na odlazak u teretanu, može vježbati kod kuće uz izvrsne treninge koje je Emily osmislila. Donosimo vam njezin trening za razvoj donjih trbušnih mišića.

Za ovaj trening potrebna vam je prostirka. On se sastoji od 5 vježbi pomoću kojih ćete ojačati donje trbušne mišiće. Napravite 10-15 ponavljanja svake vježbe u 2-3 serije. Broj serija i ponavljanja prilagodite svojoj tjelesnoj formi. Najvažnije je da vježbe izvodite pravilno, stoga nemojte forsirati veći broj ponavljanja ukoliko smatrate da je to preveliki napor za vas.

Ove vježbe su toliko jednostavne da ih možete vrlo brzo zapamtiti i prakticirati kada nađete dovoljno slobodnog vremena za vježbanje. U nastavku donosimo popis vježbi i video.

 

Popis vježbi:

Leg Lower
Twisting V-Up
Grasshopper
Plank Rotation
Modified Burpee

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se