Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Svi smo mi samo ljudi

S vremena na vrijeme svi mi jedemo svašta, svakakvo “smeće”. Nemojte se loviti za marketing objave gdje se objavljuju samo zdravi obroci, odnosno isključivo zdravi obroci! Svi smo mi samo ljudi.

Važno je da shvatite da povremeni užitak neće poremetiti vaše ciljeve sve dok većinu vremena imate zdrave obroke i odluke!

Ako krenete s vježbanjem, bilo da izaberete grupni, poluindividualni ili privatni trening, to je pohvala za vas jer ste mrvicu osvijestili potrebu za vježbanjem, aktivnošću i za zdravljem! Prvo zdravlje, a tek onda izgled!

To što ste osvijestili potrebu za vježbanjem ne znači da sada odjednom trebate trenirati šest puta tjedno i svakodnevno jesti brokulu. Puno bitnije od navedenoga je da budete kontinuirani, da progresivno rastete te da progresivno prigrlite što više novih navika koje uključuju vježbanje ili kuhinju.

Ne lovite se samo za brokulu, piletinu, posni sir, tunu i sl. Izbalansirani obroci su puno više od toga. Zaista se mogu na vrlo jednostavan i brz način pripremiti mnoge zanimljive i ukusne kulinarske delicije. Ako niste vješti u kuhinji, vježbajte! Sve je stvar navike! Nemojte biti jedan od onih slabašnih i krhkih ljudi koji ne znaju održati obećanje, koji se izvlače od odgovornosti, koji odustaju od vlastitih nastojanja čim se pojavi i najsitnija zapreka!

  • Ne natrpavajte se odmah sa svime! Natrpavanje vas vodi do vrlo brzog odustajanja!!
  • Budite strpljivi jednako kao što ste i svih ovih godina strpljivo bili neaktivni i konzumirali loše namirnice!

Svi mi imamo osjećaj krivnje, stoga je pogriješiti sasvim normalno i prirodno. Ključ svega toga jest da s vremenom postupno prigrlite što više „zdravih“ kvalitetnijih navika nego što ste ih imali prije samog treniranja. Ne žurite! Male, sitne promjene kroz godinu dana napravit će veliku transformaciju!

  • Ako i pogriješite, pa što sad? Samo se što brže vratite u zadanu rutinu.
  • Nemojte si dopustiti da vas nema na treninzima po tjedan dana!
  • Nemojte si dopustiti da konzumirate loše namirnice obrok za obrokom.
  • Ako jedan dan prekršite, već sutra ponosno odradite kvalitetan dan!

 

Vjerujte u sebe! Vjerujte u male promjene!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se