Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Gyms4you predstavlja ‘Tjedan otvorenih vrata’

Jedinstveni lanac fitness klubova organizira akciju „OPEN WEEK – TJEDAN OTVORENIH VRATA“ koja će trajati cijeli sljedeći tjedan od 20.2. – 26.2. 2017. godine. Akcija uključuje besplatne treninge za sve zainteresirane svih 7 dana na svih 7 Gyms4you lokacija s uključenim osobnim trenerom. Umjesto dosadašnje prakse koja je uključivala prvi probni besplatni trening, tijekom trajanja ove akcije posjetitelj će moći odraditi čak 7 besplatnih treninga. Svi oni koji žele postati dio Gyms4you obitelji sada imaju jedinstvenu priliku koja obuhvaća – 7 dana, 7 lokacija i 7 besplatnih treninga.

Ukoliko se nađete u Zagrebu, Zadru, Šibeniku ili Osijeku, posjetite Gyms4you fitness centre i odradite besplatni probni trening s osobnim trenerom. Tjedan otvorenih vrata idealna je prilika za pokretanje i dolazak u formu do ljeta.

Također, kao dodatna vrijednost posjetiteljima u Osijeku bit će uručeni i kuponi s posebnim popustima za kupovinu Polleo proizvoda.

Za više informacija kontaktirajte recepcije ili posjetite Gyms4you internet stranicu.

 

Novi europski koncept teretana

Gyms4you fitness klubovi posluju u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, a njihov moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje te iznimno povoljne cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja, idealan su izbor za sve rekreativce, početnike u vježbanju i profesionalne sportaše.

Za razliku od ostalih fitness klubova u Hrvatskoj Gyms4you nudi jedan novi europski koncept vježbanja. Teretane su otvorene non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Posebna je i po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće Gyms4you lokacije.

 

Ključne riječi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se