Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Strašno dobri popusti za najstrašniju noć u godini!

Zaglavili ste u napuštenoj kući, a oko vas je horda zombija? Možda u vašem slučaju zombiji nisu zastrašujuća poluživa bića, nego strah od neuspjeha, debljanja, platoa ili ozljede. Vaši “zombiji” iz dana u dan gomilaju se oko napuštene zgrade u kojoj ste pronašli privremeno utočište, a vi više niste sigurni kako ćete izvući živu glavu…

Ako ovo zvuči kao scenarij za najstrašniju noć u godini, vrijeme je da potražite saveznika koji će Noć vještica pretvoriti u pravu avanturu iz koje ćete izaći jači, sretniji i nepobjedivi. Idealan saveznik zasigurno je Polleo Sport koji donosi najbolje Halloween akcije!

Najstrašnije akcije za najhrabrije vježbače!

Ne plaše vas vještice i vampiri, ali se bojite sezonskih bolesti? Osim češnjaka, odbojno sredstvo protiv bakterijskih i virusnih “vampira” mogu postati dodaci prehrani linije Leovital za jačanje imuniteta te Numbers are Good proizvodi koji su sniženi za 25%. Snagu za borbu protiv nadnaravnih sila omogućit će gaineri, Me:First 1st Whey te najfinije proteinske čokoladice koje vas čekaju s najboljim popustima, a hrabrost superheroja garantirana vam je nabavkom Shieldmixera s čak 20% popusta.

Kako biste se zaštitili od hladne i jezive noći koja slijedi, ne zaboravite se opremiti vrhunskom odjećom te udobnom obućom za trening sa sjajnih 20% popusta.

Također, za pobjedu svih strahova potrebna vam je i odlična fitness oprema koja je snižena 15% te borilačka oprema na sniženju od 20%. Ako ste se naježili na samu pomisao da napustite svoj dom i odlazite u teretanu u najstrašnijoj noći u godini, možete se opremiti fitness spravama koje su snižene do čak 50%.

Halloween ponuda čeka vas u svim Polleo Sport poslovnicama i na webshopu, a sve akcije možete provjeriti OVDJE.

 

Osvojite strašno dobru nagradu!

Ako želite popuniti svoj “survival kit” za zimski sezonu treninga, imamo odlične vijesti za vas! Prijavom u LeoClub sudjelujete u nagradnoj igri i imate priliku osvojiti Polleo Sport poklon bon od 1000 kn i opskrbiti se potrebnim suplementima, opremom ili drugim artiklima po želji.

Iskoristite straaaašno dobre popuste, sudjelujte u nagradnoj igri i popunite svoj arsenal sportske suplementacije i opreme: https://promo.polleosport.hr/halloween/

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se