Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Završio je još jedan Kongres Fitnes učilišta!

Fitnes učilište i Polleo Sport su 25. i 26.01. 2019. ugostili veliki broj sudionika, vježbača, kineziologa, fitnes stručnjaka i fitnes entuzijasta iz Hrvatske, Slovenije i BiH.

U ta dva dana, uz očekivanu fitnes tematiku, organizatori su imali želju pružiti informacije i znanja vezana za aktualne alate marketinga i poslovnog svijeta koji se koriste u fitnes industriji. Tako se moglo saznati više o tome kako bolje organizirati svoje poslovanje, posavjetovati se na licu mjesta o mogućim načinima poslovanja u fitnes industriji, kako vježbačima pomoći u ustrajnosti trenažnog procesa, što je to branding i kako koristiti društvene mreže u svrhu fitnesa. Zanimanje za tim predavanjima je nadišlo očekivanja pa su uskoro moguće i dodatne radionice na tu temu.

   

Odaziv je potvrdio da su sudionici željni ove vrste edukacija u Hrvatskoj te da je omjer teorije i prakse pogođen i ovog puta. Nakon teorijskog petka, u subotu su dvorane bile popunjene i sudionici su aktivno sudjelovali u praktičnim prikazima raznih vrsta treninga. Od Pilatesa, treninga ravnoteže i stabilnosti, raznih funkcionalnih treninga, kondicijskih treninga pa sve do frikcijskog i miofascijalnog treninga, izmjenjivali su se vrhunski stručnjaci iz cijele Hrvatske, mahom predavači i suradnici Fitnes učilišta.

   

U pauzi od učenja održao se Polleo Challenge koji je okupio preko 20 natjecatelja koji su odmjerili snage i borili se za odlične nagrade ME:FIRST linije proizvoda i vaučere za edukacije na Fitnes učilištu! Pobjednici su Luka Hrupelj u muškoj konkurenciji, a među ženama je najbrža bila Ema Višković. Osim pobjednike, Polleo je poklon vrećicama opskrbio sve sudionike kongresa.

Nakon Kongresa tradicionalno se održala svečana dodjela diploma polaznicima Fitnes učilišta, a sve zajedno se proslavilo na partyu do ranih jutarnjih sati u klubu Katran.

    

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se