Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Probudite avanturista u sebi uz Suunto!

Ako volite trening na otvorenom, to je samo jedan od razloga zašto bi Suunto 9 mogao postati vaš novi alat za praćenje vaših aktivnosti. Ne sumnjamo da ste avanturističkog duha i da volite isprobavati nove oblike fizičke aktivnosti, ali i otkrivati nove lokacije za trening.

Ako ste motivirani da ostanete fit, obogatite se novim iskustvima i želite dobiti što više povratnih informacija o svim faktorima koji utječu na vaš trening, imamo odlične vijesti za vas! Najnoviji Suunto update nadograđuje vaš pametni sat novim funkcijama i alatima koji će vas inspirirati za trening i omogućiti vam da uživate u aktivnom životu na sasvim novi način. Ovo su neke od novih značajki:

Climb

Obožavate li planinariti? Nova CLIMB opcija na vašem pametnom satu omogućit će vam da dobijete sve povratne informacije kada se penjete na brdo ili planinu, ali i u dvoranama za slobodno penjanje te kada trčite ili hodate stepenicama. Ova opcija funkcionira tako da lako mjeri prijeđeni uspon i daje ocjenu uspona mjerenu u postocima.

Loop

Bavite se trčanjem, vožnjom bicikla ili bilo kojom aktivnošću koja uključuje mjerenje u krugovima? LOOP vam omogućuje da pratite rezultate takve aktivnosti te vas motivira da ostvarite što bolje rezultate. Ova opcija mjeri vašu brzinu i tempo, a uz to broj otkucaja srca i prijeđenu udaljenost.

Safe

Uvijek postoji šansa da se izgubite na putu do vrha planine ili u šumi zbog čega vam nova opcija SAFE nudi spas. Suunto 9 omogućuje vam da dobijete povratnu informaciju o vremenu kada ste započeli svoju aktivnost te o mjestu početka iste aktivnosti. Ovu informaciju možete podijeliti sa svojim prijateljima, službama za spašavanje ili ju iskoristiti kao orijentir ako se izgubite i tražite put natrag.

Sprint

Opcija SPRINT omogućuje vam da saznate koliko ste sprinteva odradili tijekom treninga. Možete ju koristiti i ako trčite niskim intenzitetom ili vozite bicikl. Tijekom prvih 10 minuta trčanja ili vožnje biciklom imat ćete razdoblje zagrijavanja u kojem Suunto 9 prepoznaje osnovni napor vaše vježbe. Razdoblje zagrijavanja možete skratiti pritiskom na donji desni gumb. Ako povećate intenzitet više od razine postavljene tijekom razdoblja zagrijavanja, opcija SPRINT automatski se aktivira, a kada počnete usporavati, SPRINT će automatski zaustaviti mjerenje. Nakon što je sprint završen, tijekom 20 sekundi prikazuju se neke ključne vrijednosti, poput maksimalnog tempa, brzine otkucaja srca, trajanja i udaljenosti.

Strava

Bilo da je vaša vježba spora i stabilna ili kratka i intenzivna, Relative Effort omogućuje vam personalizirano mjerenje na temelju vaših zona otkucaja srca, zbog čega intenzitet vježbe možete prilagoditi u pokretu. Kada završite s vježbom, sinkronizirajte svoju aktivnost sa Stravom ili ju maksimalno iskoristite sa Strava Summitom tako da dobijete podatke o učinku vježbe, ukupnom napretku i u kojem ste dijelu ciklusa treninga (na početku, vrhuncu ili u fazi oporavka).

Wings for life

Wings for Life World Run jedinstvena je utrka koja prikuplja sredstva za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine. Ovu utrku istodobno započinjete s tisućama ljudi širom svijeta, trčeći koliko god možete prije nego što “Catcher Car” prođe pored vas.

Značajka Wings for Life World Run simulira “Catcher Car” kako bi motivirao vaše svakodnevne treninge i pomogao vam u treningu za utrku. Catcher Car započinje potjeru 30 minuta nakon što krenete, postupno ubrzavajući dok vas pokušava uhvatiti. Dok trčite, možete vidjeti koliko je daleko, kao i procijenjenu udaljenost i vremensko trajanje koje ćete pretrčati prije nego što vas “uhvati”.

Weather

Suunto 9 omogućuje vam da dobijete povratnu informaciju o vremenu tijekom aktivnosti na otvorenom, pa time i upozorenja o dolasku olujnog vremena, temperaturi vode ili zalasku sunca.

Bearing navigation

Bearing navigation značajka je koju možete koristiti na otvorenom kako biste pratili ciljanu putanju za mjesto koje vidite ili ste ga odredili unaprijed na karti. Ovu značajku možete koristiti samostalno kao kompas ili zajedno s papirnatom kartom. Ako tijekom postavljanja smjera odredite ciljanu udaljenost i nadmorsku visinu, sat se može koristiti za navigaciju do tog mjesta.

Outdoor watch face

Novi Outdoor watch face osigurava vam na početnom zaslonu slikovni prikaz broja koraka i potrošnje kalorija. Primjerice, ako prijeđete broj koraka koji ste postavili kao cilj, dio vašeg ekrana će se zatamniti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se