Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Pratite svoje zdravlje i napredak uz novi Samsungov sat

Želite li dobiti uvid u svoj napredak u treningu i osigurati svoje zdravlje tijekom fizičke aktivnosti? Sve što tražite možete ostvariti na zapešću svoje ruke uz novi Samsung Galaxy Watch 3 – pametni sat koji vam omogućuje jednostavno, ali detaljno praćenje zdravstvenog stanja i fizičke aktivnosti, a uz to posjeduje i brojne druge mogućnosti.

Profinjeni dizajn i udobnost

Za razliku od svojih prethodnika, Samsung Galaxy Watch 3 je manjih dimenzija, tanjeg profila i upotpunjen je sofisticiranijim izgledom. Uz profinjeni rotirajući okvir koji vam omogućuje lakše upravljanje, ovaj sat odlikuje i veliki zaslon (41 ili 45 mm) koji je zahvaljujući odličnom osvjetljenju i kvalitetnoj rezoluciji pogodan za korištenje u bilo koje doba dana te na otvorenom i zatvorenom prostoru.

Samsung Galaxy Watch 3 je također vrlo udoban na zapešću zahvaljujući kožnom remenu, a kada ga okrenete na drugu stranu, možete primijetiti ojačanu kožu koja ga štiti od blijeđenja boje.

Osim modernog dizajna, odlikuje ga i brzo sučelje koje vam omogućuje da jednostavno i brzo odaberete željene aplikacije i s lakoćom upravljate satom. Omogućuje vam nesmetano praćenje napretka zahvaljujući izdržljivoj bateriji koja traje do 2 dana. Ovaj uređaj također sadrži GPS te je otporan na vodu i prašinu, a pogodan je za korištenje i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

Monitor zdravlja na zapešću

Samsung Galaxy Watch 3 sadrži aplikaciju Samsung Health Monitor kojom možete jednostavno izmjeriti svoj krvni tlak pomoću pametnih senzora na temelju analize pulsnog vala tijekom nošenja sata. Svoj krvni tlak možete pratiti tijekom cijelog dana i primati povratne informacije o svom zdravlju na pametnom telefonu.

Uz to, Galaxy Watch 3 koristi se crvenim LED diodicama i infracrvenim zrakama kako bi procijenio razine zasićenosti krvi kisikom, odnosno količinu kisika u krvi, zbog čega je idealan za praćenje treninga. Sat sadrži i akcelerometar kojim možete provjeriti koliko ste koraka napravili, što je još jedan od načina praćenja napretka u fitnessu.

Ako imate problema sa spavanjem, Samsung Galaxy Watch 3 može vam pomoći da unaprijedite kvalitetu sna prateći vaše REM i duboke faze tijekom spavanja. Zahvaljujući partnerstvu Samsunga s američkom Nacionalnom zakladom za spavanje možete pristupiti brojnim savjetima i sadržajima vezanima uz spavanje kako biste poboljšali kvalitetu sna.

Jedna od prednosti ovog sata je i prepoznavanje padova, koja vam omogućuje i da podijelite svoju lokaciju s kontaktima koji vam dolaze u pomoć.

Ostvarite i pratite napredak na licu mjesta

Samsung Galaxy Watch 3 sadrži i vodič za trčanje koji vam daje savjete kada ste u pokretu, čime možete unaprijediti formu i spriječiti ozljede. Na temelju naprednog algoritma koji analizira vaše kretanje možete pratiti vrijednosti maksimalnog primitka kisika (VO2max) i tako poboljšati svoj napredak u fitnessu. Uz vodič za trčanje, ovaj sat nudi vam preko 120 programa za kućni trening, a s obzirom na to da ga povezujete s pametnim telefonom, možete na njemu odabrati program, a zatim prikaz prebaciti na TV kako biste bez problema pratili svoj trening i otkucaje srca na velikom ekranu.

Ostanite u kontaktu sa svojim najdražima i uživajte u glazbi

Osim što možete pratiti povijest razgovora kada primite novu poruku, omogućena vam je i analiza tekstualne poruke i fotografija koje primate uz prijedlog odgovora razvrstanih u različite kategorije (poput hrane, proslave, selfija i sl.). Uz sve ovo, pomoću Bitmoji naljepnica možete učiniti svoje razgovore zabavnijima. Isto tako, ako vam se trening rutina čini monotonom, učinite ju zanimljivijom uz Samsung Music aplikaciju za slušanje glazbe i trenirajte u ritmu omiljenih pjesama.

Napunite bateriju bilo gdje i u bilo kojem trenutku!

Uz novi Samsung Galaxy Watch 3 kao poklon od 20.8. dobivate i bežičnu eksternu bateriju koja će vam poslužiti da svoj pametni uređaj napunite bilo kada i u bilo kojem trenutku. Isto tako, možete ga napuniti bežično, bez petljanja s kablovima i podijeliti ga s prijateljima čak i ako ne posjeduju Galaxy uređaj. Novi Galaxy Watch 3 i bežičnu bateriju možete potražiti u Polleo Sportu u Mystic Silver, Mystic Black i Mystic Bronze boji.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se