Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

U nove fitness pobjede uz Fitbit!

Sigurno ste više puta nakon treninga razmišljali o tome je li bio dovoljno kvalitetan; jeste li ga odradili kako treba; jeste li ostvarili neke svoje mini ciljeve koje ste si zacrtali taj dan (npr. kalorijska potrošnja u treningu) ili možda kako vam je tijelo u tom trenutku reagiralo. Također, mnogi vježbači razmišljaju o tome je li njihov oporavak učinkovit te spavaju li dovoljno.

Srećom uz Fitbit pametne uređaje sve to možete saznati vrlo jednostavno. Ova mala čuda tehnologije pomoći će vam da unaprijedite svoje zdravlje i postignete dobre rezultate u treninzima. Upoznajte Fitbit Sense pametni sat i Inspire 2 tracker!

 

24 sata dnevno uz vas

Formula za dobre rezultate i postizanje fitness ciljeva poprilično je jasna. Dobar trening + pravilna prehrana + kvalitetan odmor = rezultat. Dakle, sve što radimo tijekom dana odražava se na naš cilj. Zbog toga su Fitbit Inspire 2 i Fitbit Sense napravljeni tako da prate vašu aktivnost 24 sata u danu. Broje svaki vaš korak, prijeđenu udaljenost, ukupan broj aktivnih sati u danu, ali i potrošene kalorije. Također, aktivno prate vaše otkucaje koji su jedan od indikatora zdravlja te vas upozoravaju u slučaju premalog ili prevelikog broja otkucaja.

Kvalitetan san više nije nikakav problem!

Zaboravite na jutarnju matematiku – Fitbit uređaji će umjesto vas brojati koliko ste sati spavali uz detaljan uvid u kvalitetu sna. I Inspire 2 i Sense uređaj pomažu vam da izgradite bolje navike spavanja uz korisne savjete i analizu načina sna. Pratit će faze laganog i dubokog sna te REM faze, a ujutro će rezultate prikazati kao brojku od 1 do 1000, utemeljenu na broju otkucaja, trajanju pojedinih faza i periodima budnosti.

Držite stres pod kontrolom!

Fitbit Sense postat će vaš glavni borac protiv stresa. Naime, ako vam je svakodnevica prožeta stresom i nemirom zbog poslovnih i obiteljskih obaveza, jedan od najboljih načina da pratite razinu stresa je aplikacija EDA Scan koja otkriva elektrodermalne aktivnosti i tako ukazuje na reakciju vašeg tijela na stres. Time ćete moći svakodnevno pratiti razinu stresa i lakše se nositi sa situacijama koje ga izazivaju.

Još jedna zanimljiva značajka ovog uređaja je senzor temperature kože na zglobu. Fitbit Sense pomoću ovog senzora bilježi temperaturu vaše kože kako bi pokazao razlikuje li se ona od vaše osobne osnovne vrijednosti.

Pronađite motivaciju u Fitbit zajednici

Neovisno o tome motiviraju li vas izazovi i natjecanje s drugima ili dijeljenje svojih rezultata i napretka s drugima, Fitbit aplikacija bit će vam od velike pomoći u novoj fitness avanturi. Osim što će vam svakodnevno pružati detaljan uvid u sve aspekte vašeg zdravlja, aktivnosti i spavanja, omogućuje vam povezivanje s drugim korisnicima Fitbit uređaja. Natječite se u raznim izazovima ili razmjenjujte iskustva dok postajete najbolja verzija sebe.

 

Fitbit Sense i Inspire 2 čekaju vas u Polleo Sportu!

Treba li vam dodatan poticaj da ostanete na pravom putu i uspješno slijedite aktivan način života, potražite Fitbit Sense pametni sat i Inspire 2 fitness tracker u najbližoj Polleo Sport poslovnici ili na webshopu. Pronađite model koji najbolje odgovara vašoj osobnosti i krenite u nove fitness pobjede uz Fitbit!

P.S. Black Friday groznica zavladala je Polleo Sportom i sada je prilika da uhvatite ove uređaje po jedinstvenim cijenama! 😉

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se