Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Osvojite superherojski shaker!

Shaker je vaš najbolji trening partner – uvijek je uz vas i pomaže vam da vaša izvedba u treningu bude na vrhuncu, a oporavak što bezbolniji i kvalitetniji. Naravno, kao i kod svakog trening partnera, možda se u nekim stvarima nećete previše slagati ili će vas naživcirati svojim ponašanjem. Takav odnos mnogi imaju sa shakerom – bez obzira na to što će poslužiti kao spremnik pre-workout ili post-workout napitka, možda će vam ponekad dojaditi kada procuri, kada ga nećete moći dobro zatvoriti ili ako vam pukne u pretrpanoj torbi za teretanu.

Srećom, sve ove mane nestaju kada vaš “trening partner” postane Shieldmixer! Ovaj neuništivi superheroj među shakerima napravljen je od Tritana koji je jedan od najizdržljivijih i najsigurnijih materijala, a otporan je i na visoke i niske temperature te je imun na ogrebotine. Uz nepropusni čep, čvrsti poklopac, zaobljeno dno i novi sustav miješanja, Shieldmixer je savršen od glave do pete i oduševit će vas svojim supermoćima.

Ako vas je samo izgled Shieldmixera osvojio na prvi pogled, imamo odlične vijesti za vas! Od danas imate priliku osvojiti 2 shakera koji će dati potpuno novu dimenziju pripremi suplemenata, shakeova i smoothieja. Zapratite nas na Instagramu i sudjelujte u našoj nagradnoj igri!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BuildingBody.com (@buildingbodycom)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se