Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Huawei Watch GT 2 Pro: sport i elegancija u jednom

Huawei Watch GT 2 Pro napravljen je od safirnog stakla i otporan je na ogrebotine, a neprimjetno se spaja s titanijskim kućištem za lagan i čvrst dizajn. Uz to, po kvaliteti materijala konkurira najboljim mehaničkim satovima na tržištu.

Uz elegantan izgled, odlikuje ga i udobnost na zapešću zahvaljujući zamjenjivom remenu koji omogućuje da je ovaj pametni sat uz vas u svim prilikama. Također, na raspolaganju vam je više od 300 različitih izgleda zaslona sata, tako da ga uvijek možete brzo i jednostavno prilagoditi svojem stilu.

Funkcionalnost

Huawei Watch GT 2 Pro precizno prati više od 100 sportskih načina rada, od čega je 17 profesionalnih i 85 prilagođenih. Od najnovijih sportova tu su golf, snowboarding, skijanje i planinarenje.

Osim praćenja svih važnih parametara za brojne sportove, ovaj pametni sat ima i mnoge druge funkcije među kojima su i precizno mjerenje otkucaja srca u stvarnom vremenu te mogućnost mjerenja koncentracije kisika u krvi, što se koristi za procjenu VO2Max vrijednosti, koja će biti od koristi svima koji se bave sportom. Uz to, sadrži barometar i kompas, što će pomoći planinarima i svima koji vole slobodno vrijeme provoditi u prirodi.

Osim što vam više ništa neće promaknuti jer na satu možete primati poruke i obavijesti sa svojeg pametnog telefona, uz Huawei Watch GT2 Pro možete primiti, odbiti ili utišati poziv i provjeravati povijest poziva izravno na satu putem Bluetooth veze s telefonom.

Trajanje baterije do 14 dana!

Sa samo 5 minuta bežičnog brzog punjenja Huawei Watch GT 2 Pro možete koristiti 10 sati. Podržava i obrnuto punjenje s vašeg telefona – uz kompatibilan Huaweijev pametan telefon bateriju na satu možete napuniti i pomoću njega; bilo kada i bilo gdje. Ovisno o načinu korištenja, baterija na satu može izdržati i do 14 dana.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rebecca (@rebecca_krajnovic)

 

Moje iskustvo

Oduševljena sam satom, njegovim izgledom i funkcionalnošću!

Zbog safirnog stakla otporan je na ogrebotine, što mi je zbog plesa iznimno bitno, a zbog keramičke podloge izvrsno prianja na ruci. Osim što nudi pregršt različito dizajniranih pozadinskih lica, odlično je što ga možete u potpunosti personalizirati i kao pozadinu postaviti bilo koju svoju sliku.

Ono što mi se posebno sviđa je čitanje poruka na satu i javljanje na pozive, pogotovo kada sam u žurbi. Kvaliteta poziva je odlična i sugovornici ne primjećuju razliku pričanja preko mobitela i sata. Uz to, oduševile su me opcije treninga (možete čak odabrati vrstu plesa), vježbe trčanja, a iznimno korisna funkcija je Route Back, koja putem GPS-a prati vaše kretanje u prirodi i navodi vas natrag prema polazištu.

Huawei pazi i na vaše zdravlje tako da u svakom trenutku sat mjeri puls, prati vaše spavanje te razinu stresa, a na raspolaganju su vam i vježbe disanja za opuštanje.

Što se tiče remena, onima koji su stalno u pokretu preporučujem verziju sa silikonskim remenom, dok će kožni remen poslužiti za šminku. Daleko od toga da s kožnim remenom ne možete trenirati (ipak sam i ja dosta u dvorani), ali će sol od znoja prije nagristi kožni remen.

 

Sve u svemu, toplo preporučujem Huawei Watch GT 2 Pro, neovisno o tome odaberete li Night Black ili Nebula Gray verziju jer mislim da je sat savršeni spoj sportive, elegancije i kvalitete!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se