Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Ne propustite 5. Kongres Fitnes učilišta

Tim Fitnes učilišta se i ove godine potrudio biti u toku sa svim aktualnim svjetskim temama i trendovima u fitness industriji na sada već 5. Kongresu Fitnes učilišta koji će se održati 31.01. i 01.02.2020. godine!

Svaki stručnjak cijelog života treba raditi na sebi, usavršavati svoja znanja, sposobnosti i vještine. Fitnes učilište potiče, promiče i omogućuje svima koji rade u području fitnesa da svoje znanje nadograđuju, budu u korak s trendovima te se trajno stručno usavršavaju. Jedan od načina na koji Fitnes učilište potiče na stručno usavršavanje je kroz organizaciju stručnog Kongresa.

Trudeći se uvijek biti bolji, u galopu sa svjetskim trendovima, te naravno osigurati najbolje predavače, i ove godine očekuje se veliki broj fitnes trenera, instruktora Pilatesa, instruktora grupnih programa vježbanja, osobnih i kondicijskih trenera, sportskih trenera te rekreativaca, ali i svih zaljubljenika u fitnes i zdravlje!

 

 

Radionice i predavanja će držati poznati i priznati stručnjaci, kao i predavači s dugogodišnjim praktičnim iskustvom te teorijskim znanjem koje ide u korak s razvojem struke.

 

31.01. rezerviran je za teorijska predavanja i rasprave

U petak, 31.01.2020. moći ćete poslušati i sudjelovati na predavanjima i raspravama o aktualnim temama iz nutricionizma: „Zamke modernih prehrana u fitnesu“ kojom će se baviti cijenjeni nutricionist Nenad Bratković, predavač na Fitnes učilištu, službeni nutricionist KK Cedevite Zagreb, koji u televizijskom i radijskom eteru ima preko 100 gostovanja. Mislav Skrepnik bivši je natjecatelj u bodybuildingu s velikim iskustvom u svakodnevnom radu s veganima, uvest će nas u temu: „Veganska prehrana u fitnesu“. U petak ćete također imati priliku čuti i Martinu Boss, te Petra Jurinu. Martina Boss je proglašena za fitnes influencericu 2019. godine; fitnes instruktorica Martina će pričati o gorućoj temi i trendu: „online trening vs. osobni trener“ iz osobnog, ali i poslovnog iskustva. Petar Jurina je osnivač Fitness Business Akademije s misijom kako izgraditi profitabilno poslovanje. Na njegovom predavanju saznat ćete sve o najboljim platformama i modelima za online treninge.

 

01.02. ispunjen je odličnim praktičnim radionicama

Subota 01.02.2020. rezervirana je za praktične radionice na kojima ćete moći poslušati renomirane stručnjake poput međunarodne prezenterice i nutricionistkinje Marije Andrijašević, zatim Aleksandra i Tee Mikete, vlasnike uspješnog Miketa centra, te Asje Petersen, trenerice s preko 30 godina radnog iskustva te vlasnice jednog od najuspješnijih centara u regiji. Svi su oni ujedno stalni predavači na Fitnes učilištu, a na ovom Kongresu bavit će se temama poput:„Programiranje treninga prema karakteru“, „Upotreba Penalty boxa“, „Veza disanja i posturalne stabilnosti“, te „Kako motivirati klijenta – Tips & tricks“. Predavanja i radionice držat će i značajna imena poput Saše Segedija, Gordane Majerić Tomić, Snježane Beri te ćete na njihovim radionicama moći čuti o temama kao što su: „Velocity based training“, „Miofascijalni sling sistemi u treningu“, „AMRAP“ itd.

Svi oni dočekat će Vas s puno entuzijazma i željni da Vam što prije prenesu prikupljena teorijska i praktična znanja koja ćete sigurno odmah moći iskoristiti i primijeniti! I više nego dovoljno razloga da budete dio 5. Kongresa Fitnes učilišta!

I ove godine možete sudjelovati na nagradnom natječaju i osvojiti dvodnevne kotizacije za Kongres, zato pratite web stranicu Fitnes učilišta i društvene mreže Facebook i Instagram za sve informacije koje slijede. Glavni partner Polleo Sport, pobrinut će se i ove godine za sve sudionike!

Vidimo se na 5. Kongresu Fitnes učilišta!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se