Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Upoznajte Annu Virmajoki, IFFB bikini profesionalku

Mlada, prekrasna Anna Virmajoki je IFBB bikini profesionalka i osobna trenerica.

U srednjoj školi se počela baviti fitnessom. Započela je sa satovima aerobika, a s vremenom je krenula raditi vježbe s utezima.

Na prva natjecanja se prijavila 2008. godine, kada je živjela u Kanadi. Nakon četiri godine života u Americi, vratila se u Helsinki i počela natjecati u IFBB bikini kategoriji.

Anna je osvojila dva velika međunarodna natjecanja, Europsko prvenstvo 2012. i Svjetsko prvenstvo 2012. godine.

“Nikada ne znam trebam li plakati ili se smijati od uzbuđenja. Najbolji osjećaj je taj kada puštaju vašu himnu”, izjavila je Anna.

 


Ona ističe da u svome radu voli organiziranost: “Volim postavljanje ciljeva. Kada imam cilj, to me motivira da više treniram i uvijek se držim plana za trening i prehranu 100%”. Inspiraciju nalazi i u motivacijskim fotografijama koje nalazi na internetu i fitness stranicama.

 

Rutina vježbanja

Anna trenira pet dana u tjednu. A u program vježbanja najviše voli uvrstiti sljedeće vježbe: čučnjevi, box plyometric jumps i military shoulder press.

“Velika sam obožavateljica intervalnog treninga visokog intenziteta”, tvrdi Anna. Dodaje HIIT trening u kardio rutinu tri puta tjedno.

 

Prehrana

Annin savjet za sve dame glasi: “Ako želite imati lijepe mišiće i tijelo, potrebno je jesti kvalitetnu hranu i dobiti dovoljno kalorija iz vaše svakodnevne prehrane”.

Ona u pravilu unosi 40% proteina, 30% ugljikohidrata i 30% masti kroz prehranu. Njezin unos kalorija varira od 1400-2200 kalorija dnevno.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se