Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Program vježbanja Willa Smitha

Holivudski glumac Will Smith kojeg smo zavoljeli kroz humorističan lik rappera iz serije Princ iz Bel Aira, već godinama nas impresionira i zabavlja svojim vrhunskim izvedbama.

Za nekoliko posljednjih uloga u filmovima Hancook, I Am Legend, I Robot i Ali morao je postići izgled akcijskog junaka. To je uspio predanim vježbanjem i posebnim planom prehrane.

U svojem programu vježbanja imao je fokus na izgradnju mišića gornjeg dijela tijela, s naglaskom na ramena i pektoralni mišić. Svaki tjedan je trčao 35 kilometara i uzimao je veliku količinu proteina i prilagođenu dozu ugljikohidrata.

Dva puta tjedno bavio se dizanjem utega i bench pressom. Za svaku drugu vrstu vježbanja, Smith je napravio tri serije od 10 ponavljanja ili četiri serije od osam ponavljanja. Koristeći razne vrste vježbi koje su usmjerene na ramena i leđa, uspio je povećati svoj bench press kapacitet za nevjerojatnih 34 kilograma u manje od 60 dana.

Velika razina posvećenosti i njegova disciplina, omogućile su mu da ostvari željene rezultate. Koliko je uspješan u svojem treningu pokazuje i informacija da je za ulogu u filmu I am Legend izgubio 20 kilograma. Smith tvrdi da puno lakše gubi na težini nego što je dobiva. Još jedan razlog je i njegov brz metabolizam.

Za filmove I,Robot i Ali pripremao ga je trener Darrell Foster. On je trener boksa koji je 18 godina trenirao slavnog Sugar Ray Leonarda. Napravio je odličan posao jer je uspio Smitha učiniti fizički sličnim Muhamedu Aliju.

 

Program vježbanja

Donosimo vam glumčev program vježbanja za prsa, tricepse i bicepse.

Kako biste izgradili mišiće poput Willa Smith, možete raditi ove vježbe 4-5 sati tjedno i postupno povećavati težinu utega.

 

         Prsa

 

          Triceps

 

         Biceps

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se