Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

MusclePharm i Arnold Schwarzenegger Series kod nas!

THE ATHLETES COMPANY™

MusclePharm®

MusclePharm® je američka tvrtka i proizvođač sportskih suplemenata i opreme osnovana 2010. u Denveru. MusclePharm® nije tvrtka koju vode poslovnjaci. MP je tvrtka čiji razvojni tim živi fitness i u potpunost je prigrlila životni stil sportaša.

U četiri godine svojeg postojanja MusclePharm u strogo kontroliranim uvjetima razvija najviše znanstveno napredne i postavlja na tržište najsigurnije prehrambene i sportske suplemente. Svrha svakog MusclePharm® proizvoda je poboljšanje sportske izvedbe, snage i sveukupnog zdravlja, sve bez korištenja zabranjenih supstanci.

Od danas i ti si dio #MusclePharmNation!

YOU’LL BE BACK!

Arnold Schwarzenegger Series®

Radim ono što želim raditi. Ne zanima me što ljudi misle. Čak i ako se ne slažu i govore da gubim vrijeme, i dalje želim biti bodybuilder. Volim to. Volim osjećaj u mišićima, natjecanje i sve ono što mi to donosi. Nikad zapravo nisam morao raditi u životu. Nisam imao posao s pravim radnim vremenom. Ali sam dobro zarađivao. Putovao sam širom svijeta zbog natjecanja i egzibicija. Napravio sam posao od onog u čemu uživam, što može uraditi samo 5 % populacije.  Stoga, ako bih živio ponovo ili se rodio ponovo, sve bih radio isto. (Arnold Schwarzenegger)

POSTIGNI SVAKI FITNESS CILJ

Prije Arnolda sportska prehrana bila je znanost na rubu ili, jednostavnije rečeno, znanstvena fantastika. „Više od četiri desetljeća prolazim križni put promovirajući fitness“, rekao je Arnold. „Taj put stvorio je najveći fitness simpozij na svijetu – šest bestsellera, otvorio put seminarima u cijeloj zemlji i posjete više od 50 država u svojstvu predsjednika vijeća za fizičku kondciju. Ova linija dodataka prehrani i vitamina sljedeći je korak. Po sastanku s MusclePharm® timom, provodeći vrijeme u upoznavanju tvrtke, bio sam siguran kako su baš oni savršeni partneri za razvoj ove posebne linije suplemenata koja služi kao najbolji način promoviranja fitnessa po cijelom svijetu. Njihova strast za sportskom prehranom, znanje i tehnologija savršeno su se poklopili s mojom misijom osvještavanja pojedinaca o njihovu zdravlju i prehrani. Ponosan sam što će baš ova linija nositi moje ime i predstavljati moje životno djelo!“ I tako je nastala ultimativna serija proizvoda – Arnold Schwarzenegger Series. (Arnold o MusclePharmu)

Nikad prije Arnold nije svoje ime povezivao sa sportskim tvrtkama. Sada surađuje s MusclePharmovim istraživačkim timom kako bi stvorio ultimativnu liniju novih, revolucionarnih, sigurnih i iznad svega učinkovitih proizvoda.

STOGA, AKO JE TRENING VAŠ ŽIVOT I NASLIJEĐE, SAMO SLIJEDITE ARNOLDOVE KORAKE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se