Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Forerunner 235- sat koji prati sve vaše aktivnosti!

Forerunner 235– sat za trčanje koji mjeri puls na zapešću

 

Upoznajte odličan sat tvrtke Garmin – Forerunner 235 koji će vam broj otkucaja srca izmjeriti na zapešću. Naime, Forerunner 235 koristi optički senzor koji na zapešću neprekidno mjeri puls pa možete trčati bez trake. Boja mjerača na zaslonu ovog sata pokazuje u kojoj ste zoni pulsa i vaš broj otkucaja u minuti u stvarnom vremenu. Ugrađeni brzinomjer izmjerit će udaljenost i tempo kada trčite u zatvorenom prostoru ili na traci za trčanje bez potrebe za dodatnim pedometrom.

Kada završite s trčanjem, Forerunner 235 postaje uređaj za praćenje aktivnosti i broji vaše korake i kalorije tijekom dana. Podsjetit će vas i da je vrijeme za pokret ako ste sjedili dulje od jednog sata. Forerunner 235 je kompatibilan s prijemnicima signala GPS i GLONASS satelita, pa brzo i precizno otkriva vaš položaj, bilo da ste usred šume ili u blizini visokih zgrada.

Forerunner235-Series_HR_30265

Online zajednica Garmin Connect

Tu je i besplatna online zajednica Garmin Connect s koje možete preuzeti napredna vježbanja i planove treniranja te ostvariti svoje ciljeve. Jasni i jednostavni grafikoni, karte i još mnogo toga omogućuju vam da pregledavate svoje aktivnosti, pratite svoj napredak i bežično prenosite i dijelite važne podatke izravno online Garmin Connect mrežom.

To znači da se možete natjecati s prijateljima i članovima obitelji u tjednim koracima ili trkačkim izazovima i pomoću funkcije LiveTrack u stvarnom vremenu uspoređivati rezultate.

Motivirajte se i natječite uz Live Track!

Čak možete koristiti aplikacije za primanje meteoroloških podataka, prognoze i pametnih obavijesti na kompatibilnom Garmin uređaju. Personalizacija sata osigurana je preko Connect IQ trgovine tako da jednostavno možete prilagođavati podatkovna polja i preuzeti izglede sata, widgete i aplikacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se