Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Živite zdravije i kvalitetnije uz Huawei Watch GT2 Pro

Svakodnevni faktori poput stresa, nekvalitetnog sna, neadekvatnog unosa tekućine ili nedostatka kretanja mogu se negativno odraziti na naše zdravlje. No u užurbanoj svakodnevici teško je pronaći vremena da pratimo svaki od tih segmenata. Ovdje u pomoć uskače Huawei Watch GT 2 Pro – pametni sat uz koji ćete imati detaljan uvid u sve važne aspekte svojih treninga, razinu stresa tijekom dana, kvalitetu sna, unos tekućine i ostale bitne faktore važne za normalno funkcioniranje našeg organizma, očuvanje dobrog zdravlja i forme.

Zdrave navike za kvalitetniji život

Zahvaljujući tehnologijama Huawei TruRelax i TruSleep 2.0 pomoću ovog pametnog sata dobit ćete povratne informacije o razini stresa i kvaliteti sna, ali isto tako i smjernice za opuštanje kroz vježbe disanja te savjete kako brže zaspati i kvalitetnije spavati. Uz to, omogućuje uvid u broj otkucaja srca zahvaljujući Huawei TruSeen 4.0 tehnologiji koja precizno nadgleda vaš puls i obavještava vas ako je broj otkucaja iznad ili ispod normalne razine, bez obzira na to trenirate li ili spavate.

Spremni za skijašku sezonu!

Zima kuca na vrata i bliži nam se najdraže doba godine svih ljubitelja zimskih sportova. Ako vam se na skijaškoj stazi pridruži Huawei Watch GT 2 Pro, u svakom trenutku imat ćete uvid u sve važne podatke, poput broja otkucaja srca, prosječne brzine, maksimalnog nagiba, staza i udaljenosti. Uz to, postoji mogućnost dobivanja glasovnih upozorenja u slučaju da neka od spomenutih vrijednosti premaši uobičajenu brzinu. Skijanje, skijaško trčanje ili bordanje – u svim aktivnostima Huawei Watch GT 2 Pro bit će vam najbolja podrška!

Sve što vam treba za bolji i učinkovitiji trening

U ostatku godine ovaj pametni sat bit će vaš vjerni trening partner. Podržava precizno praćenje podataka za više od 100 načina vježbanja, a čak 6 vježbi može pratiti automatski – na vama je samo da počnete s treningom. To su: trčanje i hodanje na otvorenom i u zatvorenom, eliptik i veslanje.

Sve statistike dostupne na zaslonu sata ili u aplikaciji na vašem pametnom telefonu ogledalo su vaših fitness rezultata. Naime, Huawei Watch GT 2 Pro mjeri VO2max (maksimalnu brzinu potrošnje kisika izmjerenu tijekom treninga) i na temelju tog podatka odražava vaše kardiorespiratorne sposobnosti i izdržljivost. Tu je i praćenje učinka aerobnih i anaerobnih vježbi te na temelju prikupljenih podataka preporučuje vrijeme potrebno za oporavak.

Osim toga, sat prikuplja statistiku o volumenu treninga u proteklom tjednu i dinamički izračunava raspon intenziteta treninga na temelju najnovijih podataka u vježbanju, a uz to ocjenjuje vaš trening, odnosno utvrđuje učinkovitost fizičke aktivnosti i daje prijedloge za bolju organizaciju treninga.

Istražite Huawei ponudu u Polleo Sportu

Ovaj svestrani pametni sat možete pronaći u Polleo Sport poslovnicama i na webshopu. Huawei watch GT 2 Pro dostupan je u dvije moderne nijanse: Night Black i Nebula Gray, a sada vas čeka sa sjajnih 24% popusta!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se