Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Zimsko sniženje stiglo je u Polleo Sport

Prošla godina bila je puno izazova za sve nas. Kako bismo u novoj godini bili spremni za sve što je pred nama, a nadamo se da su to samo dobre stvari, bitno je da pazimo na svoje zdravlje. Važna stavka u tome je, naravno, fizička aktivnost.

Teretane i fitness centri i dalje su zatvoreni, ali to ne znači da ne možemo ostati aktivni. Trening u prirodi ili kod kuće odlična su opcija, samo je bitno dobro se pripremiti i opremiti. To nam je osobito važno kada govorimo o vježbanju u prirodi zimi.

Kako vam snijeg, kiša ili niske temperature ne bi predstavljali nikakav problem ili kako biste dobili dodatnu motivaciju za vježbanje kod kuće, svakako provjerite Winter Sale ponudu u Polleo Sportu! Zimsko sniženje počinje od danas i u sve poslovnice i na webshop donosi popuste do sjajnih 50%! Idealna je prilika da obnovite svoju sportsku garderobu!

   

Vodeći sportski brendovi sniženi do 50%

U Polleo Sportu vas čekaju vodeći svjetski brendovi odjeće i obuće specijalizirane za treninge i aktivan lifestyle – Reebok, Nike, Under Armour, Mizuno i Zoe. Trenirke, hoodice, tajice, kape, rukavice… Sve to sada možete naći i do 50% povoljnije, a nezaobilazna su stavka ako i dalje hrabro nastavljate trenirati na otvorenom. Kratke hlače, majice kratkih rukava, sportski topovi, tajice i sl. bit će dodatan poticaj da ostanete aktivni kod kuće ili iskoristite sniženje i opremite se za proljetnu sezonu. Neovisno o tome gdje trenirate, važno je da odaberete odgovarajuće tenisice koje će vam osigurati maksimalnu sigurnost, stabilnost i udobnost pri svakom koraku i u kojima ćete neometano uživati u svojem treningu. Sve to vas čeka u Polleo Sportu, a cijelu ponudu možete istražiti OVDJE.

 

   

 

Nova odjeća i obuća za još bolji trening

Nerijetko zanemarujemo opremu za trening, osobito kada vježbamo u svoja četiri zida. Istina, izgleda nam ovdje ne treba biti najvažnija stavka, no iako toga često nismo svjesni, odjeća i obuća utječu na naš trening, a u konačnici i na naše rezultate. Preuska odjeća koja zadržava znoj iznimno je neudobna i ograničava raspon pokreta prilikom određenih vježbi. Izbjegnite to odabirom odgovarajućih materijala koji omogućavaju koži da diše i sprječavaju zadržavanje znoja te krojeva koji osiguravaju neometano kretanje bez ograničenja. Na taj način pozitivno utječete na svoju izvedbu, a bolji i kvalitetniji trening prije će vas dovesti do vašeg cilja.

Istražite Winter Sale ponudu u Polleo Sportu i pronađite sve što vam treba za vrhunski trening po sniženim cijenama!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se