Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Novi X-Men film prošao u sportskom duhu

Povodom dolaska novog filma X-Men: Dark Phoenix, Blitz Cinestar povezao se s regionalnim liderom u području sportske suplementacije i fitness opreme, Polleo Sportom u jedinstvenoj kampanji koja promiče zdrav i aktivan život.

Junak može biti svatko od nas budući da je junaštvo stanje uma. Kako bismo svoj um i tijelo hranili na pravi način bitan je aktivan stil života – tjelovježba i pravilna prehrana. U sklopu promicanja zdravog i aktivnog života, u Cinestaru su tjedan uoči premijere filma održane degustacije proteinskih proizvoda i energetskih napitaka.

U sklopu kampanje svi posjetitelji Cinestara i Polleo Sport poslovnica mogli su sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti poklon bon Polleo Sporta u vrijednosti od 1 000,00 kn te karte za film X-Men. Osim sudjelovanja u nagradnoj igri, posjetitelji dobivaju QR kod koji im omogućava 20% popusta na sve proteinske proizvode u Cinestaru te 20% na cjelokupan asortiman Me:First u Polleo Sport poslovnicama.

 

Na samoj premijeri filma koja se održala 5. lipnja, posjetitelji su mogli uživati u nagradnoj igri, kušati energetske koktele i uživati u zdravim slasticama. Premijeru su svojim dolaskom uveličala i brojna lica iz svijeta fitnessa – Marica TopFit, Martina Boss, Mia Pojatina, Dominik Etlinger, Iva Vuletić (Foody&Fitty) i drugi koji su s veseljem dočekali dolazak filma u kina.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se