Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Najbolji saveznik u borbi protiv proljetnog umora!

Stigli su nam duži i topliji dani, međutim kod mnogih se u ovo doba godine javlja osjećaj umora i pad energije, poznat kao “proljetni umor”. Naime, tijelo može biti iscrpljeno zimom i raznim sezonskim bolestima, a na to posebno utječe i manjak fizičke aktivnosti koji je karakterističan za zimske mjesece. Ako tome pridodamo i način prehrane (hrana bogata šećerima i jednostavnim ugljikohidratima), jasno je da će doći do osjećaja umora, tromosti, bezvoljnosti te manjka energije. Osim toga, manjak energije može se javiti i kao posljedica nedostatka određenih nutrijenata. Manjak se najčešće odnosi na vitamine B skupine, vitamine C i D, omega-3 masne kiseline te minerale cink, selen i magnezij. Kada je o tome riječ, postoji mnogo proizvoda zahvaljujući kojima ćete bezbrižno uživati u proljetnim danima, bez nekih velikih promjena po pitanju raspoloženja i razine energije.

Osigurajte svojem tijelu potrebnu dozu vitamina i minerala

Tijelo koje je izloženo stresu, nedostatku odmora ili napornim treninzima ne može dobiti sve potrebne nutrijente iz regularne prehrane. Upravo zbog toga su Leovital stručnjaci osmislili All in 1 Multivitamin kao potporu zdravom i aktivnom životnom stilu. Naime, vitamini i minerali imaju esencijalnu važnost za zdravlje i funkcioniranje organizma jer sudjeluju u nizu vitalnih funkcija poput energetskog metabolizma, rada imunološkog i živčanog sustava, izgradnje zdrave kože, kostiju, sluznica…

Skup vitamina od A do Z!

Leovital All in 1 Multivitamin sadrži sve vitamine i minerale potrebne za vitalnost organizma i zahvaljujući tome potpomaže rad imuniteta, zdravlje kose i kože te pridonosi smanjenju oksidativnog stresa u stanicama. S dnevnom dozom koja sadrži 100% preporučene doze gotovo svih sadržanih vitamina i minerala, All in 1 Multivitamin vašem tijelu osigurava upravo ono što mu je potrebno! Bilo da koristite ovaj proizvod u svrhu povremene nadopune zaliha organizma ili kao stalni dodatak prehrani, savršeno će se uklopiti u vaš dnevni ritam.

Namijenjen je aktivnim osobama poput profesionalnih i rekreativnih sportaša, ali i osobama s užurbanim i napornim dnevnim ritmom, osobama koje rade naporne mentalne i fizičke poslove, studentima te svima koji žele pružiti kvalitetnu podršku zdravlju svog organizma!

Sadrži sastojke koji doprinose:

  • smanjenju umora i iscrpljenosti
  • normalnom radu imunološkog sustava
  • zdravlju kože, kose i zubiju
  • zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • normalnom funkcioniranju živčanog sustava
  • normalnom metabolizmu makronutrijenata (ugljikohidrati, bjelančevine, masti)
  • regulaciji hormonalne aktivnosti
  • funkcioniranju mišića i kostiju

Iskoristite kupon kod za 20% popusta

Ako želite osigurati svojem tijelu sve ključne vitamine i minerale, iskoristite 20% popusta na Leovitalov All in 1 Multivitamin. Sve što trebate je prilikom kupovine na webshopu Polleo Sporta upisati kupon kod BB-MULTIVITAMIN pa ćete umjesto 160 kn, ovu učinkovitu multivitaminsku formulu platiti samo 128 kn. Kupon kod možete iskoristiti do 30. travnja, isključivo putem Polleo Sport webshopa.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se