Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Postani autor na building-body.com portalu!

Cijeli život ste u sportu i vježbanju i živite aktivno? Fitness ste trener i sastavljate programe za svoje klijente? Pišete ili biste željeli pisati o temama iz svijeta fitnessa jer imate znanja o tome? Ili imate strast prema kuhanju i pisanju recepata?

Onda ne smijete propustiti ovu priliku!

Ako ste se pronašli u gornjem opisu vrijeme je da se pridružite našem timu autora koji objavljuju svoje stručne članke na portalu Building-body.com.

Postanite novi autor na najposjećenijem hrvatskom portalu posvećenom kulturi izgradnje tijela, fitnessu, ispravnom vježbanju i suplementima. Building-body.com je zajednica sportskih entuzijasta, ljubitelja fitnessa i onih ljudi koji žive zdrav i aktivan stil života. Building-body obitelj se sastoji od profesionalnih sportaša, bodybuildera, fitness stručnjaka, nutricionista, kineziologa, kao i svih ostalih rekreativnih i amaterskih sportaša koji imaju velikog znanja u svom području interesa.

Vežu nas iste stvari – entuzijazam za pisanje, educiranje drugih ljudi, nuđenje rješenja i razne ideje. Pružamo sadržaj koji potiče, nadahnjuje i motivira.

Pisanjem vlastitih autorskih stručnih članaka na BUILDING-BODY.COM obraćate se direktno zajednici koja vodi računa o svojim prehrambenim navikama kao i zdravom načinu života.

Ovisno o stručnosti i kvaliteti članaka, naše autore dijelimo u dvije kategorije:

 

BASIC AUTORI i PREMIUM AUTORI

Svi autori od samog početka pišu pod svojim imenim i prezimenom. Ovisno o nastavku i napretku suradnje, Basic autora unaprjeđujemo u Premium autora.

Svi članci autora nakon što se objave na samom

… također se sheraju i na:

ressler

1. AUTOR (BASIC) – probni rok

Svaki autor započinje svoju spisateljsku karijeru pod vlastitim imenom i prezimenom, čime dobiva svoj posebni personalizirani URL link na Building-body.com portalu koji izgleda otprilike ovako:

http://www.building-body.com/author/imeprezime/

Na ovom personaliziranom URL linku se nalaze svi članci određenog autora, što olakšava pretraživanje stručnih članaka pojedinačnih autora.

Basic autor ima probni rok od 2 mjeseca, odnosno 8 članaka, kako bi se vidjela uspješnost čitanosti članaka, koje svakodnevno pratimo putem Google Analyticsa. Svu statistiku članaka prosljeđujemo također i našim autorima kako bi imali uvid u njihovu čitanost.

Svaki autor na svoju volju odabire o čemu će pisati, te koju sportsku temu želi obraditi na svoj vlastiti i jedinstveni način.

Svi oni koji se pokažu jako dobri u pisanju nakon 8 napisanih članaka dobivaju premium autorstvo koje nudi sljedeće pogodnosti:

lončar

2. PREMIUM AUTOR

Uz već predodređeni personalizirani URL link autora, Premium autor ima privilegije naspram basic autora pri uređivanju osobne web stranice kao što su:

  • Osobna fotografijarajčić
  • Titula autora
  • Opis autorskog djelovanja, postignuća i radnog mjesta
  • Osobni kontakti i linkovi na stranice društvenih mreža
  • Prednost pri sheranju članaka Premium autora na Facebook stranici Building-body.com kao i linkani osobni kontakt autorske Facebook stranice (na slici desno)

Odlučili smo proširiti našu sportsku i autorsku obitelj, a sada je pravo vrijeme da nam se i Vi pridružite!

 

Uvjeti za pristup:

  • Poslati motivacijsko pismo
  • Životopis
  • Poslati primjere članaka ili priložiti link na svoj blog/objavljene radove/web

Sve skupa pošalji na mail urednistvo@building-body.com i povratno ćemo vas kontaktirati.

 

Ključne riječi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se