Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Trening za top formu Miše Provčina (VIDEO)

Koliko god ova izjava zvučala kao klišej, Nova godina donosi i novogodišnje odluke. Prema istraživanjima, jedna od najčešćih odluka je upravo ona o nekom obliku tjelesne aktivnosti i poboljšanju prehrambenih navika.

Trenutno su fitness portali zasuti savjetima o detoksikaciji organizma i ostalim glupostima koje nemaju nikakvu znanstvenu potporu. Kad čujem riječ detoksikacija ili body/mind hacking, odmah me ponovno uhvati gripa! Ne postoje napitci ili hrana koji će magično detoksirati vaš organizam. Postoji samo redoviti trening i kvalitetni prehrambeni plan koji će pomoći vašem tijelu da postane zdravije, jače i otpornije. Stoga umjesto da tražite gdje možete kupiti bio đumbir, zelenu kavu, alge, chlorellu i druge marketinške trikove, uhvatite se vježbanja i krenite već danas!

 

Video demonstracija

Ovaj kratki desetominutni trening će Vam pomoći da se polako vratite u formu. Blagdani obično znače puno sjedenja i papanja pa je trening za core jedan od najboljih načina da se iz naslonjača preselite u malo aktivniji svijet. Svaki dan odradite ovaj desetominutni trening koji možete izvoditi kod kuće bez opreme. Uz to ubacite jedan sat šetnje svaki dan i već ste učinili puno za svoje tijelo. Oni napredniji, slobodno mogu odraditi dva ili tri kruga uz 2 do 3 minute pauze između. Sretna Vam 2017.!

 

Ključne riječi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se