Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Žena napravila nikad viđen potez na vaganju za MMA!

MMA borkinja Samantha Diaz ući će u povijesne knjige nakon onog što je učinila na vaganju uoči svoje borbe u ‘slamka’ kategoriji unutar organiizacije Invicta FC. Čest je slučaj da borci uoči vaganja na sve moguće načine pokušavaju sniziti svoju težinu, od stroge dijete i dehidriranja, pa čak i do skidanja odjeće sa sebe kako bi vaga pokazala željenu brojku.

No, Samantha je učinila sve to i nije bilo dosta. Kad je stala na vagu ona je pokazala 116,2 funti, dvije unce više od dozvoljenog. Samantha se spremala za profesionalni debi kao MMA borkinja i sve je došlo pod pitanje, a onda je odlučila – šišanje kose. Nakon što je skratila kosu izgubila je 3 unce na težini i došla do željene kilaže (52 kg).

No, dok su joj rezali kosu Diaz je kazala kako voli svoju kosu i da su joj trebale godine da naraste te da će vjerojatno poslije vaganja ići plakati. Ako je nešto pozitivno, bar je nije morala rezati ‘na milimetar’.

Na kraju je zagrlila frizerku koja joj je omogućila da se ipak bori. No, unatoč silnom trudu Diaz je dan nakon poražena gušenjem od Mirande Maverick, također debitantice.

Pogledajte kako je vaganje izgledalo u videu ispod.

Ključne riječi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se