Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

VITARGO: VRAĆA ENERGIJU REKORDNOM BRZINOM

Bez obzira bavite li se sportovima izdržljivosti ili ste bodybuilder koji želi brzo popuniti istrošene zalihe glikogena, Vitargo Pure proizvod je za vas, kao i za tisuće elitnih sportaša. Razlog? Vitargo ekspresno popunjava istrošene zalihe gllikogena te postiže glikemijski vrhunac koji je ključan za sintezu proteina, a time i dobivanje mišićne mase.

 

Što je točno Vitargo?

Vitargo je patentirani ugljikohidrat s jedinstvenim osobinama, specijalno je osmišljen za vrhunske sportaše kako bi im omogućio efektivno i lako dostupno punjenje mišića energijom. Vitargo je znatno veći (dugolančani) ugljikohidrat od običnih ugljikohidrata iz sportskih napitaka (molekularna struktura Vitarga podsjeća na glikogen), a veći ugljikohidrati omovitargogućuju bržu apsorpciju energije u krv, što se zove osmolarnost. Što je osmolarnost niža, brži je prolazak hranjivih tvari kroz želudac.

Vitargo Pure od 2 kilograma je napravljen od ultra čistih sastojaka tako da u sebi ne sadrži umjetna sladila, šećer, masti i proteine. Neutralnog je okusa. Dolazi u prikladnom pakiranju u obliku praha, tako da ga možete dodavati u vaše napitke ili proteinski shake, ovisno o tome koliko želite unijeti ugljikohidrata.

 

Način uporabe:

Umiješajte 75g u 600 – 800ml vode i pijuckajte prije, tijekom i nakon aktivnosti. Pošto je Vitargo odličan za apsorpciju kreatina možete ga koristiti u fazama punjenja i održavanja kreatina ovisno o tjelesnoj težini.

Osim “čistog” Vitarga, u prodaji imamo i Vitargo u manjim pakiranjima (vrećicama), zatim u kombinaciji s kreatinom i elektrolitima za još kvalitetniju mišićnu izgradnju i oporavak. Pogledajte ponudu klikom na naš webshop.

 

Ključne riječi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se