Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Straaašno dobre vijesti za sve zaljubljenike u fitness!

Bojite li se da vam ne zazvoni telefon usred noći i misteriozni glas vas upita: “Koji je vaš omiljeni horor film?” Jeste li se ikada bojali da će se iznenada upaliti televizor kada ste sami kod kuće, a iz njega izaći blijeda figura raspuštene kose? U strahu ste da vas u snovima ne posjeti Freddy Krueger ili da vas na ulici ne sretne Michael Myers? Puno je načina da Noć vještica u vama pobudi strah, ali da ga i sami potaknete gledanjem strašnih horor filmova. No u ovo najstrašnije doba u godini možete promijeniti sami sebe, pripremiti se za okršaj s poznatim negativcima i pobijediti taj strah.

Ako trenirate, osim što ćete izgraditi snažnu i zastrašujuću figuru, povećat ćete svoje samopouzdanje zbog čega će se svaki mitološki lik ili antagonist iz horor filma bojati vas, a ne vi njega! No svakom je glavnom junaku filma potrebna pomoć, bez obzira na to radi li se o odabiru odgovarajućeg “oružja” za borbu s negativcem, napitku za zacjeljivanje rana ili eliksiru za snagu i izdržljivost. Upravo se tako odvija i borba protiv vaših strahova koje svladavate svakim svojim treningom, a vaša dodatna pomoć mogu postati suplementi, gadgeti, fitness sprave ili oprema za trening, koji će vam olakšati cijeli proces i motivirati vas da budete još bolji!

Ako tražite svoj “glogov kolac i češnjak” koji će vas zaštititi od loših navika i biti vam podrška na putu do cilja, uputite u Polleo Sport jer vas čekaju straaaaašno dobre Halloween akcije! Više informacija o akcijama čeka vas na linku: https://halloween.hr/.

 

Akcije u kojima će uživati svi ljubitelji zdravog i aktivnog života!

Svi strastveni zaljubljenici u healthy fitness lifestyle obožavat će akcije koje nam je pripremio Polleo Sport:

Sve akcije provjerite na promo stranici: https://halloween.hr/

 

Prijavite se i osvojite “Leo The Monster” paket

Prijavom u LeoClub ostvarujete dodatne pogodnosti i automatski se prijavljujete za nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti naaaajstrašniji poklon paket – “Leo The Monster”! Ovaj vrijedan poklon paket sadrži:

  • Polleo Sport poklon bon u iznosu od 500 kn
  • Me:First Premium Hydrowhey (2270 g)
  • 10x Hustle Protein Bar

 

 

Što čekate? Trk u Polleo Sport jer čarolija najstrašnije noći u godini uskoro nestaje!

https://halloween.hr/

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se