Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Pridružite se najjačoj suboti ovog ljeta!

Zaokružite datum na kalendaru  – subota, 29. lipnja od 9 sati – najjača subota ovog ljeta!

Dva lava Polleo Sporta – Arena Centar i Ban Centar od 9 sati otvaraju vrata svojih preuređenih interijera te donose vruće popuste do 66%!

Lavovsko slavlje obilježit će cjelodnevni ekskluzivni popusti – sve tenisice snižene 40%, a odjeća snižena 30%! Ove subote probudite se malo ranije i dođite po novi par tenisica za trening, nabavite novu opremu vodećih sportskih brandova poput Under Armoura, Nikea, Reeboka i Zoea po najpovoljnijim cijenama do sada! Polleo Sport poslovnice u novom ruhu čekaju vas s popustom od 15% na cjelokupan asortiman  te degustacijama proteinskih shakeova, čokoladica i energetskih napitaka.  Uz već dobro poznate svjetske brendove, u Polleo Sport ponudu stigla su i neka nova imena, kao što su Biobaza i Me:First, a kao pojačanje u svijetu gadgeta stigao je GoPro! Uz navedene novitete, čekaju vas i drugi renominirani brendovi po akcijskim cijenama.

Letak s promotivnim cijenama do 66% popusta na određene artikle možete provjeriti na sljedećem linku: http://bit.ly/2KFh3au 

PAŽNJA!

Akcijska ponuda vrijedi u subotu 29.06. u svim Polleo Sport poslovnicama i na webshopu, a samo novouređene poslovnice (Arena i Ban Centar) čekaju vas s popustom od 15% cijeli dan!

 

Zaokružite datum na kalendaru, pridružite nam se na najjačoj suboti ovog ljeta i uživajte u super akcijama: http://bit.ly/2ZWc6hd 

Započnite svoje fit ljeto uz najbolje iz asortimana sportske prehrane te fitness opreme i odjeće!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se