Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Posljednji dani Zoe Essentials presalea u Polleo Sportu

Brojimo još sitno do kraja velike Zoe Essentials presale akcije u Polleo Sportu! Požurite jer presale cijene vrijede do 20. studenog. Dakle, još samo dva dana imate priliku iskoristiti do 46% popusta na proizvode iz dosad najveće i najraznovrsnije Zoe kolekcije s kojom su stigli brojni noviteti. Pritom ne zaboravite na dodatnih 5% popusta na presale cijenu pri kupnji Diners karticom.

Zoe Essentials kolekcija omogućuje svakoj ženi da pronađe nešto za sebe; osjeća se zadovoljno, istovremeno snažno i ženstveno u svojoj novoj Zoe kombinaciji. Od prekrasne i udobne trenirke idealne za uživanje u vikendu ili nedjeljnoj kavi s prijateljicama, sjajnih topova i tajica za trening do midi suknje i modernog bralet topa koji će se jednako savršeno uklopiti u sportske i večernje kombinacije.

Glavni noviteti u Zoe ponudi

Jedna od glavnih novosti u ponudi jesu Zoe sportske torbe koje će savršeno upotpuniti svaku vašu kombinaciju. Samo trebate pronaći model koji najbolje odgovara vašem stilu i koji će vam omogućiti da u svakom trenutku uz sebe imate sve važne sitnice.

Još jedna velika novost je Zoe fitness oprema! Sve ljubiteljice joge sigurno će oduševiti Yoga wheel, rekvizit koji je prema Elle časopisu jedan od najpopularnijih rekvizita za vježbanje u 2018. godini, a služi kao pomoć u istezanju, smanjenju napetosti i poboljšanju fleksibilnosti. Tu su prostirke za vježbanje preslatkih boja i uzoraka, yoga block, strapovi za poboljšanje fleksibilnosti i  roller za masažu.

Za lakše planiranje treninga i usklađivanje istih sa svim ostalim dnevnim obavezama, u suradnji sa Ženskim rokovnikom nastali su  Zoe planeri, a glavna zvijezda među njima definitivno je Inspire me fitness by Zoe, prvi fitness rokovnik u Hrvatskoj, u čijoj su pripremi sudjelovale i vrijedne Polleo Sport ambasadorice. Naime, uvodne riječi posvetila vam je Martina Boss, a svoje savjete su dale i Ana i Marija iz Girly Fitness.

 

 

Iskoristite posljednja dva dana presalea i pronađite nove omiljene Zoe komade iz Essentials kolekcije s cijenama sniženim do sjajnih 46%!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se