Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

ČUDESNA PREOBRAZBA: Smršavio 192 kilograma u 2 godine!

Gojaznost je jedna od čestih problema koje imaju Amerikanci. Nezdravi način života, junk hrana, fast-foodovi i nevježbanje kumuju višku kilograma. No, neki, poput Ronnieja Browera imali su morbidne brojke – vaga mu je na vrhuncu pretilosti pokazivali 317 kilograma, zbog čega je izgubio posao, a više nije mogao izlaziti niti iz kuće.

Ali njegova priča ima sretan kraj, zahvaljujući njegovoj volji da promijeni svoje stanje. Nakon što mu je liječnik kazao da će s tom težinom vjerojatni umrijeti do 35 godine života, uz potporu obitelji i prijatelja odlučio se na radikalne promjene u životu. Unajmio je osobnog trenera koji mu je napravio plan vježbanja, koji se u početku sastojao samo od laganih vježbi koje bi Ronnie mogao podnijeti.

Izgleda kao novi čovjek

U dvije godine koliko vježba Ronnie je uspio smršaviti čak 192 kilograma, a učinio je to na pravi način, konstantnim vježbanjem i pravilnom prehranom u kojoj su doinirala jela s visokim udjelom proteina. S obzirom na veliki gubitak kilograma, Ronnie se suočio s novim problemom – viškom kože. To je riješio operacijom nakon koje su ostali ožiljci, ali sam u šali kaže “kako ljudima koji ga pitaju kaže da ga je ugrizao morski pas”.

Njegova priča definitivno može biti inspiracija svima koji se “bore s kilogramima”, da postoji način, a to je vježbanje i zdrava prehrana. Ako je on uspio…

Ključne riječi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se