Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Proljetna modna turneja inspirirana sportom

S prvim danima proljeća treninzi postaju još bolji jer je u Polleo Sport stigla nova zoe On Tour kolekcija! Jedinstvenim i atraktivnim modelima slavi vrijednosti sporta i onaj savršeni osjećaj poslije treninga koji nam daje odgovor na pitanje „Zašto to radim?“. Taj ispunjujući osjećaj ponosa i zadovoljstva koji je javlja kad odradimo zadnje ponavljanje jedan je od glavnih razloga zašto se rado vraćamo u teretanu, sportsku dvoranu ili na teren. A uz nove tajice, majicu ili sportski grudnjak sve to dobiva jednu novu dimenziju! 😉

 

Dostupno odmah – na webu i u poslovnicama

On Tour kolekcija dostupna je odmah u Polleo Sport poslovnicama te na web stranici s promotivnim cijenama i popustima do čak 40%! Nemojte dugo birati svoje omiljene komade jer New In Sale promocija traje samo do 3. travnja.

 

Boja pobjede kao perjanica kolekcije

Kao i prethodnih sezona, zoe ostaje vjeran premium francuskim i talijanskim materijalima koji jamče vrhunsku udobnost i kvalitetu. Perjanica On Tour kolekcije je vatreno crvena boja u kojoj je dostupno nekoliko modela, a koja se po principu mix & match može kombinirati s više artikala iz kolekcije.

Ace leggings predvodnice su kolekcije, napravljene od dvije vrste talijanskih i francuskih materijala s umetkom prepoznatljive zoe mrežice. Spin leggings su tajice preklopljene pojasnice, jednostavnog dizajna te nenadmašive udobnosti. Za odvažne žene koje žele ostati zamijećene, tu su Zone leggings, dizajnerski iskorak u kolekciji.

 

   

 

Kvaliteta na prvom mjestu

Hrvatski brend koji se ističe po jačanju ženskog body imagea predstavlja novu paletu modela iz svog studija – od signature modela, svima dobro poznatih zoe tajica, sve do laganih trenirki i pamučnih kratkih hlača koje će zasigurno postati sastavni dio ormara svih zaljubljenica u sport.

Novitet kolekcije su Core kompresijska majica te Core kompresijski top koji daju podršku mišićima za vrijeme intenzivnijih treninga. Kompresijska tehnologija utkana je i u Trophy i Score tajice te Score sportski top koji su posebno dizajnirani kako bi odoljeli i najzahtjevnijim vježbama. Čvrsto prianjaju, ne proziru se te jamče maksimalnu potporu tijekom izvođenja vježbi. Osim tajica, tu su i Score shorts, kratke tajice, idealne za ljetne treninge.

 

Ne propustite New In Sale popuste!

Osigurajte si omiljene modele iz On Tour kolekcije po promotivnim cijenama! Istražite kolekciju na webu ili u najbližoj Polleo Sport poslovnici, iskoristite popuste do 40% i obogatite svoj sportski ormar još jednom atraktivnom zoe kombinacijom! Požurite jer ponuda traje do 03.04.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se