Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Tenisice stvorene za visokointenzivne treninge

Reebok je predstavio još jedan jedinstveni model tenisicama s inovativnim uzorkom na potplatu! Riječ je o Flexagon modelu inspiriranom jedinstvenim oblicima origamija. Zahvaljujući iznimno fleksibilnom i savitljivom potplatu tenisice se kreću i savijaju zajedno s vama i prilikom najzahtjevnijih pokreta.

Savršena fleksibilnost, udobnost i amortizacija

U izradi gornjišta korištena je lagana mrežasta tkanina koja će vam osigurati maksimalnu prozračnost i spriječiti znojenje stopala te na taj način pružiti osjećaj svježine i savršene udobnosti i za vrijeme najintenzivnijih treninga. Čvrste elastične vezice pružaju potporu tamo gdje je najpotrebnija, zadržavajući stopalo na mjestu i prilikom najvećih izazova. U području prednjeg dijela stopala smještena je ultra mekana amortizacijska pjena koja maksimalno ublažava udarce prilikom kontakta s podlogom te jamči udobnost pri svakom koraku. Naime, inovativna Flexagon pjena zadužena je za veću fleksibilnost, izdržljivost te bolju amortizaciju.

Tenisice su idealan odabir za sve koji u svojim treninzima koriste vježbe s naglim promjenama smjera, vježbe agilnosti ili HIIT treninge. Naime, super fleksibilan gumeni potplat osigurava savršeno prianjanje uz podlogu te omogućava sigurne brze promjene smjera, bez proklizavanja.

Potražite ih u Polleo Sportu!

U Polleo Sport poslovnicama i na webshopu možete pronaći nekoliko različitih Reebok Flexagon modela, koji dolaze u nekoliko različitih boja, tako da svatko može pronaći savršeni model za sebe. Cijelu ponudu provjerite na linku: http://bit.ly/RBKFlexagon

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se