Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Napravi pauzu uz fit snack!

Često nam je 24 sata u danu premalo za sve naše obaveze, stalno nekud žurimo i prva “žrtva” takve svakodnevice najćešće je prehrana. Jednostavno nam je najlakše pojesti nešto na brzinu, osobito između glavnih obroka u danu. Zato smo vam pripremili savršenu kombinaciju za fit predah od svakodnevnih obaveza – uz neodoljivo kremasti Protein Cocoa Cream dobivate Amino Energy RTD gratis!

Proseries Protein Cocoa Cream: malo kalorija, puno okusa i dobrih nutrijenata

Protein Cocoa Cream odlična je alternativa klasičnim čokoladnim namazima prepunim šećera i suvišnih kalorija. Napravljen je od belgijske čokolade i lješnjaka, bogat je whey proteinima, bez dodanog šećera i vrlo je ukusno rješenje da svakodnevno unesete dovoljno proteina (u 100 grama nalazi se čak 13 grama proteina).

Zahvaljujući posebno kremastoj teksturi, Protein Cocoa Cream lako se maže i jednostavan je za korištenje– namažite ga na kruh od cjelovitih žitarica, na rižine krekere ili integralni tost. Možete ga kombinirati s bananom za brz i jednostavan međuobrok ili dodati u omiljeni smoothie kako biste povećali unos proteina, postigli kremastiju teksturu i neodoljivi  čokoladni okus.

Amino Energy RTD: bolji fokus i više energije u praktičnom pakiranju

Jedno pakiranje od 330 mililitara sadrži svega 33 kalorije, a vaše tijelo puni potrebnim nutrijentima koji se koriste kao dodatne zalihe za proizvodnju energije kada ste umorni i bezvoljni te osjećate da vam je potrebno dodatno gorivo kako biste izdržali sve izazove koji su pred vama. Više energije, bolji fokus i bolje performanse… Amino Energy RTD pruža nevjerojatan energetski poticaj!

Dodatne prednosti su široko djelovanje i mogućnost da ga koristite kad god želite. Osim toga, jedna od glavnih značajki Amino Energy RTD-a je njegova praktičnost – odmah je spreman za konzumaciju, a zahvaljujući pakiranju u obliku limenke u svakom trenutku ga možete imati uz sebe, primjerice u sportskoj torbi kako biste ga popili prije ili poslije treninga.

Uz kupon kod Amino Energy RTD gratis!

Kako biste uživali u kratkom predahu od svakodnevnih obaveza pripremili smo vam odličnu kombinaciju – pri kupnji  Protein Cocoa Cream namaza na Polleo Sport webshopu gratis dobivate Amino Energy RTD. Sve što trebate je prilikom kupovine na webshopu upisati kupon kod BB-SNACK.

Kupon možete iskoristiti do 31. ožujka, isključivo putem Polleo Sport webshopa.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se