Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Željko Mavrović otkriva sve tajne boksa!

“Škola boksa” by Željko Mavrović

U suradnji s Polleo Sportom najuspješniji hrvatski boksač pokrenuo je novi projekt u kojem otkriva sve tajne boksa!

U svojoj profesionalnoj karijeri Željko Mavrović je pobijedio u 27 od ukupno 28 mečeva, dvostruki je boksački prvak Hrvatske, trostruki europski prvak; dobitnik je “Zlatne rukavice”, koja je najveći trofej u povijesti hrvatskog boksa te Državne nagrade „Franjo Bučar“ koja se dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos razvoju sporta u Hrvatskoj. Ovo je samo dio njegovih dostignuća, no, uzmemo li samo to u obzir, možete li zamisliti bolju osobu za podučavanje boksa?

Njegova uloga u cijeloj ovoj priči daleko nadilazi ulogu trenera. Naime, osim što ćete imati priliku naučiti sve o pravilnoj izvedbi raznih boksačkih udaraca, Željko Mavrović otkrit će sve tajne boksa – što je uopće boks kao sport i što može pružiti osobama koje se odluče baviti boksom, bilo rekreativno ili profesionalno.

Upitali smo ga kako je nastala ideja za ovaj projekt:

Cijelu svoju boksačku priču, cijelu karijeru i bavljenje boksom radio sam na jedan studiozan način. Od prvog treninga tražio sam informaciju više, tražio sam dodatno pojašnjenje trenera i sam sam se trudio shvatiti, usvojiti i savladati tu boksačku priču. Danas, s odmakom, vjerujem da sam taj boksački dio usvojio u jednoj punini; nešto što bih stvarno mogao nazvati boksačkom vještinom. Plemenitom ili ne, ali svakako vještinom. Bilo bi šteta da to što sam naučio, to što sam savladao i doveo do perfekcionizma, ne pokažem nekima koji to žele sami naučiti – objasnio nam je naš najuspješniji boksač.

Novi nastavak svakog četvrtka!

Pretplatite se na YouTube kanal Polleo Sporta jer svaki četvrtak donosi novu epizodu ove uzbudljive boksačke priče.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se