Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Polar Vantage satovi – za najambicioznije sportaše!

Nakon što je prošlo 5 godina od izlaska posljednjeg modela, tvrtka Polar je ponovno obradovala svoje obožavatelje i podigla granice tehnoloških mogućnosti s novom linijom sportskih satova – riječ je o Vantage M i V modelima, koji su namijenjeni najambicioznijim sportašima i triatloncima. Za razliku od prijašnjih modela, Vantage satovi kombiniraju najnovije tehnologije za praćenje aktivnosti i trening performansi sa sportskom elegancijom najpoznatijih brandova.

Zašto odabrati Polar Vantage satove?

Polar Vantage satovi su klasičnog kružnog oblika s iznimno udobnim i izdržljivim silikonskim remenom. Osim ugrađenog GPS-a, sadrže fuzijsku tehnologiju za mjerenje otkucaja srca Polar Precision prime, koja je veliki novitet u tom području jer kombinira optičko mjerenje otkucaja srca s mjerenjem pomoću dodira kože kako bi se izbjegli svi faktori koji bi mogli dovesti do nepouzdanih podataka. Budući da su vodootporni možete ih bez problema koristiti u svoji plivačkim treninzima, dok će svakodnevno pratiti sve vaše dnevne aktivnosti, brojati potrošnju kalorija i korake, a pomoću Sleep Plus programa imat ćete povratne informacije i o kvaliteti vašeg sna.

Ono što Vantage V sat čini različitim od Vantage M modela je to što je V model namijenjen aktivnim sportašima zbog većeg broja senzora i mogućnosti, a tu je još i dodatak touch screena koji olakšava pregled statistika i rezultata o aktivnostima u danu. Također jedna od posebnosti ovog modela je Recovery Pro program koji pokazuje kako je vaše tijelo reagiralo na trening, daje vam povratne informacije o stanju oporavka i smjernice za vježbanje, te vam na taj način pomaže da spriječite pretreniranost i ozljede. Ako vas zanima koliko je intenzivno i naporno bilo vaše joggiranje, samo aktivirajte opciju Running Power kako biste optimizirali rezultate s obzirom na količinu vremena i vašu tjelesnu formu.

Jedan sat, više od 130 sportova

S više od 130 sportskih programa u Polar Flow aplikaciji možete pronaći svoj trening i detaljno ga izmjeriti i analizirati da provjerite njegovu kvalitetu i učinkovitost. Dakle, više ne morate brinuti o broju serija, ponavljanja ili pretrčanim kilometrima jer vas sat neprestano upozorava ako ste prejako ili preslabo vježbali. Jednom kada odredite i pronađete vaš sustav treninga, možete ga optimizirati prilagođavanjem pravog sustava u pravo vrijeme zahvaljujući senzorima koji mjere snagu i rad kardiovaskularnog sustava te ih usklađuju s vlastitom procjenom odrađenog treninga.

Potražite ih u Polleo Sportu

Ove napredne satove možete pronaći u Polleo Sportu, u tri različite boje (crnoj, bijeloj i narančastoj). Uđite u novu godinu s tehnologijom koja će vas odvesti na pravi put i učiniti godinu nezaboravnom!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se