Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

PureMove Bra: za najbolji osjećaj potpore i kontrole

Prvi sportski grudnjak s novom reaktivnom tehnologijom

Predstavljanjem PureMove Bra, Reebok je uzdrmao industriju proizvodnje sportskih grudnjaka. Prvi takve vrste – tehnološki napredan sportski grudnjak, koji na jedinstven način reagira i prilagođava se pokretu kako bi pružio najbolji osjećaj potpore i kontrole.

Na temelju povratnih informacija potrošača uočen je dugotrajan trend frustriranih žena koje su nezadovoljne mogućnostima njihovih sportskih grudnjaka te su prikupljeni alarmantni podaci; primjerice jedna od pet žena još uvijek izbjegava fizičku aktivnost samo zato što nema odgovarajući sportski grudnjak. S ciljem promjene postojeće situacije, Reebok je prije tri godine započeo putovanje s jasnom misijom – promijeniti standard industrije sportskih grudnjaka te resetirati i podići ljestvicu, a rezultat je PureMove Bra, prvi proizvod koji u sebi sadrži potpuno novu Reebokovu tehnologiju senzora pokreta.

Inovativna Reebok tehnologija senzora pokreta

Reebokova tehnologija senzora pokreta rezultat je tretiranja sportske tkanine s finom tekućinom koja se zgušnjava u gel – rješenje u obliku gela koji se pretvara u tekućinu kada se nalazi u mirnom položaju ili u laganom pokretu, dok se zgušnjava i stvrdnjava pri kretanju većom brzinom. Ova tehnologija namijenjena tkanini prilagođava se i reagira prateći oblik tijela, brzinu pokreta grudnog tkiva te vrstu i brzinu kretanja. Krajnji rezultat jest grudnjak koji se manje rasteže pri pokretima većeg intenziteta, istodobno pružajući udobnu i laganu potporu koju svi priželjkuju za vrijeme odmora ili pri aktivnostima manjeg intenziteta.

U trogodišnjem razvojnom procesu PureMove tehnologije, Reebokov rad u laboratoriju, testiranje pokreta grudi te preinake proizvoda na Delaware Sveučilištu, bili su integrirani u jedno te podigli ljestvicu u standardima industrije za biomehaniku grudi. Dosad su standardi industrije za testiranje biomehanike grudi uključivali prosječno najviše dva do četiri senzora pokreta u području grudi kako bi pratili odskok i potporu. Reebok i Delaware Sveučilište koristili su ukupno 54 jedinstvena senzora pokreta tijekom strogih testiranja te su te podatke iskoristili kako bi osigurali da je svaki detalj pokriven i obrađen pri razvoju PureMove-a. Krajnji rezultat je dizajn koji nalikuje gotovo drugoj koži, a pored reaktivne tehnologije, ključne značajke PureMove grudnjaka uključuju:

  • Prozračne rupice: neovisno o fizičkoj aktivnosti, na prednjem i stražnjem dijelu grudnjaka, stvaraju osjet ugode i svježine.
  • Prilagodljivost oblika: oblikovani prednji dio i slobodno rezani rubovi za minimalistički osjet gotovo druge kože kako biste se mogli kretati nesputano bez ikakvih smetnji.
  • Minimalistička struktura: sastavljen od samo 7 jedinstvenih dijelova tkanine koji se tijelu prilagođavaju na gotovo nevidljiv način.

Reebok PureMove grudnjak dostupan je u Fit Zone by Polleo Sport u Arena Centru te na Polleo Sport webshopu u više različitih veličina, posebno osmišljenih tako da sve korisnice mogu pronaći baš njima odgovarajuću i idealnu veličinu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se