Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Pametan sat kao vaš najbolji trening partner!

Postanite najbolji i ostvarite sve svoje fitness ciljeve uz Suunto Spartan Trainer Wrist HR, pametan sat koji će biti vaš najbolji partner u svim sportskim avanturama!

Pomoću visokokvalitetnih optičkih senzora ovaj pametan sat mjeri otkucaje srca na zapešću te prati sve vaše dnevne aktivnosti 24 sata na dan. Osim što mjeri puls, mjeri i potrošnju kalorija, broj koraka te količinu sna. Mnogobrojne funkcije omogućuju vam da pratite svoj napredak iz dana u dan i na taj način postanete još bolji, neovisno o tome bavite li se trčanjem, biciklizmom, trenirate u teretani ili na nekom grupnom fitness programu. Suunto Spartan Trainer Wrist HR ima sve što jednom rekreativcu, ali i profesionalcu treba.

Jednostavnost korištenja još je jedna od karakteristika koja će vas oduševiti kod ovog svestranog sata. Na njemu je već predinstalirano čak 80 sportova. Ovisno o tome kojim se sportom bavite, odaberite funkcije koje želite mjeriti i na taj način u potpunosti prilagodite sat sebi i svojim potrebama. Upravo zato je Spartan Trainer Wrist HR vaš najbolji partner za trening koji će vam pomoći da postignete najbolju moguću formu. Zahvaljujući ugrađenom GPS-u precizno mjeri vašu brzinu, prijeđenu udaljenost i tempo. Uz sve to, sat je vodootporan do 50 metara dubine, zbog čega je idealan izbor za sve plivače.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR znatno je manji i laganiji od prethodnih modela. Zahvaljujući silikonskom remenu savršeno prianja uz zapešće, a moderan dizajn  omogućuje vam da ga koristite u svim dnevnim aktivnostima – na treningu, ali i na poslu.

Suunto Movescount

Suunto Movescount je online servis na kojem možete pronaći treninge, rute, karte i alate za praćenje vašeg napretka. Omogućuje vam i usporedbu vašeg napretka s ostalima koji imaju slične fitness ciljeve. Primjerice, možete pronaći sve osobe kojima je cilj istrčati maraton u 3 sata. Također, Suunto Movescount vam omogućuje  jednostavno praćenje i dijeljenje svojih aktivnosti. Možete mjeriti brzinu, potrošene kalorije ili prijeđeni put. Još jedna zanimljiva opcija jesu toplinske karte na Suunto Movescount portalu i aplikaciji, pomoću kojih možete pronaći najpopularnija mjesta za trčanje, plivanje i druge sportove.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se