Mjesto koje ujedinjuje sve ljubitelje sporta

Naučite letjeti uz Wings pilates

WINGS PILATES – „POLETITE“ S NAMA!

Novi i inovativni body mind program.  Široj populaciji poznatiji je program aerial yoga, a spomenuti koristi gotovo jednak trenažer: viseća „mreža“ za ležanje načinjena od  punog i čvrstog materijala koji može izdržati velike težine, a doseže nam do cca visine kukova. Predstavlja savršen spoj savladavanja sile gravitacije, treninga snage, stretchinga  i primjenu pilates načela.

  • Idealan za one koji niz godina vježbaju pilates/yogu/plesne tehnike, a žele neku inovaciju.
  • Idealan je i za bilo kojega entuzijastičnog početnika jer je program dovoljno prilagodljiv te je izvođenje vježbi polagano i omogućuje jednostavno praćenje voditelja.
  • Wings utječe na čvrstoću mišića cijeloga tijela, poboljšava fleksibilnost, osvještenost tijela u prostoru, utječe na koordinaciju pokreta te umanjuje stres.
  • Wings omogućuje veći raspon pokreta i smanjuje kompresiju na zglobne sustave i kralježnicu. Dekompresija kralježnice ublažuje bolove u donjem dijelu leđa.

 

Isprobajte ove vježbe na svojoj „mreži“ u dvorištu:

1.“Leti leti“ vježba

Stanite okomito u odnosu na mrežu, skupite ju rukama i naslonite na kukove. Ruke položite na tlo pa  ćete biti u položaju tzv. planine. Polagno podignete ruku i primite se za gornji dio mreže na kojoj „visite“ te pokušajte to drugom rukom. Stisnite leđa, stražnjicu i trbuh te podignite noge. Tijelo mora biti ravno, izduženo i aktivno u izdržaju, a vi „letite“. Ovom vježbom radi cijelo tijelo.

wings pilates

 

2.“Majmunčić“ vježba

Sjednite tj. prislonite se okomito u odnosu na mrežu, podignite noge u zrak, otvorite ih te s vanjske strane prema unutarnjoj obujmite nogama viseći dio mreže te se dodatno „zakvačite“ stopalima. Tko se osjeća sigurnim može pustiti gornji dio tijela i visiti naglavačke, a time rasterećujete kralježnicu.

Odličan osjećaj za početak proljetnog jutra, naravno, nakon jednog od naših zdravih doručaka!

wings pilates

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Building Body premium

Pridruži se BB obitelji potpuno besplatno i ostvari razne pogodnosti:

 

pristup premium sadržaju

najnovije vijesti iz svijeta fitnessa

prijava na naš newsletter

ekskluzivni popusti u Polleo Sportu

Registriraj se